Ti megbocsajtanatok annak aki a drog miatt az éjszaka közepén otthon hagy egyedül és azt mondja elmegy kocsikazni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 17:10
1/28 anonim válasza:
Kicsit kifejthetnéd ezt bővebben... Kicsoda az illető neked? Mi az, hogy a drog miatt megy el kocsikázni éjjel? :O
2/28 anonim válasza:
Gondolom újabb fikció, a kérdező csak fujjolást akar hallani.
3/28 szántóvető válasza:
mit kéne megbocsátani?talán rágerjedtél de helyetted inkább a kocsin a gázt nyomkodta?
4/28 anonim válasza:
Nem, de nem is lennék olyannal aki drogozik, úgyhogy edd meg szépen amit főztél. Gondolom te is tolod a cuccot.
5/28 anonim válasza:
Csak én nem vágom, hogy ki a drogos a sztoriban?
6/28 anonim válasza:
Ha együtt vagy egy drogossal ne csodálkozz mindenki egye meg amit főzött.ha te ezt valasztottad.
7/28 anonim válasza:
Magyarra fordítva: hazajött és ismét ott talált bedrogozva. (Talán nem is voltál egyedül?!)
Nem akart megverni egy nőt mivel úriember, ezért inkább elment autózni, hogy kiszellőztesse a fejt és megnyugodjon.
8/28 anonim válasza:
Nem bocsátanám meg neki, hanem gyorsan ketté választanám az útjainkat.
9/28 anonim válasza:
Mi van, ha a kérdező a 13 éves gyerek, a drogos pedig az anya vagy az apa? Akkor hogy tudná ott hagyni?
10/28 anonim válasza:
Amikor először olvastam a kérdést én is gyereknek képzeltem a kérdezőt és a drogost képzeltem felnőttnek. A válaszolók többsége viszont két felnőtt embert vél felfedezni és én is ezt tartom valószínűbbnek. Szerintem egy gyerek inkább megírta volna, hogy ő kiskorú és valakije elment drogozni (illetve "kocsikázni"). Ezt vélve írtam a válaszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!