Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek van a háznál és nem...

Gyerek van a háznál és nem tudok egesz éjszaka aludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok , és ma is egész éjszakát átsírta a baba. Olyan fáradt vagyok hogy állva el tudnék aludni.
2019. szept. 30. 06:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
81%

Este menj el futni, vagy tornázz, hogy fizikailag is elfáradj, igyál délután citromfű vagy levendula teát, és arra se fogsz felébredni, ha felrobban a szomszéd ház.

Ha a sírás rendszeres, akkor megszokod, hogy "Nem neked szól", és nem ébredsz fel rá. Ha nem rendszeres, akkor pedig alszol legközelebb, este kicsit korábban mész ágyba.

Közben örülj, hogy nem kiskutya, mert ő 15 évig ugat minden este, de a legtöbb baba pár hónap után átalussza az estét. Addig kitartást.

2019. szept. 30. 11:04
 22/37 anonim ***** válasza:
29%

7-es, és ha a gyerek kel fel a leghamarabb, akkor hogy ébressze fel őt az anyja?

Mikor középsulis voltam, negyed 6-kor keltem, 6-kor indult a busz, a szüleim viszont csak 7-kor keltek.

2019. szept. 30. 11:34
 23/37 anonim ***** válasza:
98%
Hallgass relax zenét fejhallgatóval.
2019. szept. 30. 11:36
 24/37 anonim ***** válasza:
7%
Eléggé kamuszagú ez nekem. Miért hétkor tetted fel a kérdést, ha nem tudtál aludni? Oh hogy akkor keltél fel, világos. Ha magadról azt vallod, hogy középiskolás vagy (amit én nem nagyon hinnék el. Mindegy), akkor azért kéne valami tudás arról hogyan kell zaj mellett elaludni nem?
2019. szept. 30. 14:50
 25/37 anonim ***** válasza:
82%

Sok ember nem tud zaj mellett aludni, az itt javasolt ötletek sem érnek semmit ilyen esetben.

Én például akármennyire fáradt is vagyok fizikailag, nem tudok aludni, ha mindig újra indul valami zaj, vagy egyszerüen nem marad abba.

Akinek elég annyi, hogy fut egyet lefekvés elött, annak jó, de nem mindenki ilyen.

Söt sokan ha túlfáradnak, éppen attól nem tudnak aludni.

2019. szept. 30. 17:01
 26/37 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán mi az a szöveg hogy "gyerek van a háznál"? Így beszélni a tesójáról....
2019. szept. 30. 19:24
 27/37 anonim ***** válasza:
71%
Sehol nem írta a kérdezö, hoyg a tesójáról vanm szó, hanem csak egy gyerekröl. Ez lehet a szomszéd, vagy a testvére gyereke vagy bárki más is.
2019. szept. 30. 20:26
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Igaz utolsó.
2019. szept. 30. 21:57
 29/37 anonim ***** válasza:
56%

Mi a rossz abban, ahogy fogalmazott? Az ég világon semmi bántót nem írt. Még ha a testvéréről is lenne szó.

A kisgyerekek kb. csak a szüleik számára nem idegesítőek. Egy kamasznak rohadtul azok általában. Sőt sokszor a szülőnek is. Csak ugye a szülő vállalta, a testvér meg megszívta.

2019. okt. 1. 06:16
 30/37 anonim ***** válasza:
60%
De, bántó. Fura hogy nem érted.
2019. okt. 1. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!