Mit csináljak? A testvérem miatt nem tudok éjszaka elaludni!
Sziasztok!
Próbálok válaszolni a kérdésekre.
17 éves vagyok, 11-es. A testvérem egy hónap múlva lesz 19, most írta az érettségit.
Természetesen beszéltem a szüleimmel is erről, de ahogy látjátok eredménytelenül. Nem igazán érdekli őket, tekintve, hogy már lassan három-négy hónapja van ez folyamatosan. Ők nem is nagyon vannak otthon, max 1-2 napot a héten. Akkor legalább éjfél után talán tudok aludni. Amikor nincsenek otthon, akkor felhívtam őket, hogy én ezt nem bírom tovább. Erre a nagy megoldásuk az volt, hogy felhívták a testvéremet, és beszéltek vele három percig, ami után UGYANÚGY folytatódott a gépezés.
Füldugót szemfedőt próbáltam, de a füldugó kiesett a fülemből, a szemfedő meg kicsit irritálta az arcom. Valószínűleg azért mert elég olcsóakat választottam... Most fontolgatom, hogy megvetetem vele a legdrágábbakat, amik még kényelmesek is.
Próbáltam amúgy már úgy is, hogy kikapcsolgattam a wifit, de semmit nem segített, tekintve, hogy amilyen gyorsan ki lehet kapcsolni, olyan gyorsan be is...
Szomorú, hogy a szüleid tojnak rátok. Egyrészt arra, hogy nem egészséges, ahogyan a tesód él, másrészt arra, hogy téged ez zavar a pihenésben.
Ahogy olvasom, eleve alig vannak otthon. Kíváncsi volnék, mivel foglalkoznak. Apukád és anyukád is kamionos? :-)))
Viszont én a helyedben, azokon a napokon, amikor nem alszanak otthon a szüleitek, az ő szobájukban aludnék. Így eszerint heti 5-6 napon legalább tudnál rendesen pihenni. Amikor meg otthon vannak, inkább lehet őket nyaggatni, hogy szóljanak már rá a tesódra.
Ebben a felállásban valóban az egy jó megoldás lenne, hogy átköltözöl másik szobába. De mivel, gondolom, üvöltözik a haverjaival, ami áthallatszik a másik szobába is, ez nem lenne egy teljes értékű megoldás.
A megoldás az lehet, hogy nem kikapcsolod a wifit, hanem leszereled és éjszakára elzárod. Bevezetitek a 10 órai takarodót, ami net szempontból tart reggel fél 7-ig, akkor visszarakod a helyére.
Másik megoldás, hogy amikor ő aludni akar, akkor jól megszivatod. Mondjuk ráöntesz egy vödör hideg vizet. Vagy bekapcsolsz valami jó hangos zenét. Hidd el, nem lesz kedve éjszaka rajcsúrozni.
Utolsó, honnét tudjuk, hogy a kérdező lány?
Igazából az sincs leírva, hogy a testvére fiú lenne, csak abból sejthető, hogy haverjaival beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!