Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? A testvérem...

Mit csináljak? A testvérem miatt nem tudok éjszaka elaludni!

Figyelt kérdés
Egy szobában vagyunk a testvéremmel, ezért minden este kettőig a szemembe világít a gép, amin játszik. Már nagyon sokszor kértem, hogy hagyja abba, de le se szar igazából. Ez azt jelenti, hogy végig megvakulok és egész este azt kell hallgatnom, ahogy discordon beszélget a haverjaival. Én az iskolához fél hétkor kelek, ráadásul délutánonként dolgozok, de így tényleg nem bírom tovább... Mit csináljak?
2021. máj. 21. 01:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Szülők mit mondanak?
2021. máj. 21. 12:04
 22/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Próbálok válaszolni a kérdésekre.

17 éves vagyok, 11-es. A testvérem egy hónap múlva lesz 19, most írta az érettségit.

Természetesen beszéltem a szüleimmel is erről, de ahogy látjátok eredménytelenül. Nem igazán érdekli őket, tekintve, hogy már lassan három-négy hónapja van ez folyamatosan. Ők nem is nagyon vannak otthon, max 1-2 napot a héten. Akkor legalább éjfél után talán tudok aludni. Amikor nincsenek otthon, akkor felhívtam őket, hogy én ezt nem bírom tovább. Erre a nagy megoldásuk az volt, hogy felhívták a testvéremet, és beszéltek vele három percig, ami után UGYANÚGY folytatódott a gépezés.

Füldugót szemfedőt próbáltam, de a füldugó kiesett a fülemből, a szemfedő meg kicsit irritálta az arcom. Valószínűleg azért mert elég olcsóakat választottam... Most fontolgatom, hogy megvetetem vele a legdrágábbakat, amik még kényelmesek is.

Próbáltam amúgy már úgy is, hogy kikapcsolgattam a wifit, de semmit nem segített, tekintve, hogy amilyen gyorsan ki lehet kapcsolni, olyan gyorsan be is...

2021. máj. 21. 12:28
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsenek otthon, miért nem alszol az ő szobájukban, vagy a nappaliban...?? Már ha a tesódat nem tudod oda kiküldeni....
2021. máj. 21. 12:31
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy a szüleid tojnak rátok. Egyrészt arra, hogy nem egészséges, ahogyan a tesód él, másrészt arra, hogy téged ez zavar a pihenésben.

Ahogy olvasom, eleve alig vannak otthon. Kíváncsi volnék, mivel foglalkoznak. Apukád és anyukád is kamionos? :-)))

Viszont én a helyedben, azokon a napokon, amikor nem alszanak otthon a szüleitek, az ő szobájukban aludnék. Így eszerint heti 5-6 napon legalább tudnál rendesen pihenni. Amikor meg otthon vannak, inkább lehet őket nyaggatni, hogy szóljanak már rá a tesódra.

2021. máj. 21. 12:38
 25/32 anonim ***** válasza:
98%

Ebben a felállásban valóban az egy jó megoldás lenne, hogy átköltözöl másik szobába. De mivel, gondolom, üvöltözik a haverjaival, ami áthallatszik a másik szobába is, ez nem lenne egy teljes értékű megoldás.

A megoldás az lehet, hogy nem kikapcsolod a wifit, hanem leszereled és éjszakára elzárod. Bevezetitek a 10 órai takarodót, ami net szempontból tart reggel fél 7-ig, akkor visszarakod a helyére.

Másik megoldás, hogy amikor ő aludni akar, akkor jól megszivatod. Mondjuk ráöntesz egy vödör hideg vizet. Vagy bekapcsolsz valami jó hangos zenét. Hidd el, nem lesz kedve éjszaka rajcsúrozni.

2021. máj. 21. 13:16
 26/32 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén megmondva egyébként furcsálom, hogy egy 19 éves fiúnak és egy 17 éves lánynak közös szobája van, de az biztos, hogy nem egészséges a ti szempontotokból. Nincs meg a megfelelő magánszféra (így meg pláne nincs), és inkább egy lánynak lenne szüksége saját térre, mint egy fiúnak, de azért nekik sem árt.
2021. máj. 21. 13:18
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt a problema nálunk is. Szerencsere kertes hazban laktunk. Egyik nap elegem lett, kivittem a gépet és elástam.
2021. máj. 21. 13:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, honnét tudjuk, hogy a kérdező lány?

Igazából az sincs leírva, hogy a testvére fiú lenne, csak abból sejthető, hogy haverjaival beszélget.

2021. máj. 21. 13:39
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor wifi jelszó változtatás? 😀
2021. máj. 21. 15:30
 30/32 anonim ***** válasza:
92%
Húzd ki a routert este és dugd el az adapterét. :D Aztán reggel meg visszadugod.
2021. máj. 22. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!