Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem enged ki éjszaka, mit...

Nem enged ki éjszaka, mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok! többször is voltam már kint jszaka, nem piáltam nem cigiztem!Anyám tudja, h Mindenem a SPORT és ezt semmiféle droggal-cigivel-alkohollal nem rontanám el, és nem fekszek össze mindenkivel. DE egyszerűen nem akar elengedni. Barátnőim mind este mennek csak ki, mert nappal nem lehet semmit cisnáálni olan meleg van. Mit csináljak már hogy végre elengedjen, és észrevegye, hogy semmi rosszat nem csinálok kint este?!
2008. júl. 22. 18:30
 1/6 anonim válasza:
100%
Szia! Elsőként is, kérd meg hogy mennjetek ki együtt egy esti sétára! Akkor majd tudni fogja az anyukád, hogy milyen jó este sétálni. Azután, beszéld meg vele, hogy csak 22.-ig maradnál kint.Vagy éppen addig amennyit megbeszéltetek. Ezt ígérd meg, és tartsd be!!! Ha viszont nem tartod be, akkor többet tutti nem fog kiengedni!!!
2008. júl. 22. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy benned bízna és kiengedne. De 14 éves vagy és ha olyan környéken laksz... akkor hiába hisz neked, te sem tudhatod mire számíthatsz éjszaka az utcán! Lehet, hogy nem történne veled semmi baj, de 14 évesen nem késtél még le semmiről se. Legyél türelmes és elégedj meg azzal, hogy bizonyos ideig elenged téged!
2008. júl. 22. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem engedd ki anyukád mert félt téged.14 éves vagy és szinte már ujságok,TV-k teli vannak olyan hírekkel hogy házával erőszakolják meg a lányokat vagy elrabolják.Gondolom anyukád ezt nem akarja hogy hogy néhány pasi az utcán elkapjon téged és megerőszakoljon.Te meg 14 évesen nem tudod megvédeni magadat.
2008. júl. 22. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
A barátaidat ismeri?? Ha nem akkor mutasd be őket, hogy tudja kikkel lennél, lehet, hogy ez is segitene. ( Egyébként nem uszitani akarlak, de nálunk egy kis sirással, és durcival mindent el lehet érni.)
2008. júl. 22. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:
egyátalán nem veszélyes környék, és akikkel lemegyek (sokan megyünk) mind ismerem és mind nagyon jófejek vannak idősebbek is (20) de azokat is nagoyn rég óta ismerem már és midnig hazahoznak kocsival.. barátnőimet ismeri :) valamivel meg kell győzzem :) köszia válaszokat
2008. júl. 22. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy azért nem enged ki, mert 20 évesek is vannak a társaságban??? Nem bántásként mondom, de elég nagy a szakadék, egy 20 éves, és egy 14 éves között, máshogy buliznak stb...Én is mentem 14 évesen 20 évesekkel bulizni, és az akkori szememmel nézve elég durva dolgokat csináltunk. Kikerültem abból a társaságból, most 18 vagyok, persze vannak 20 éves haverjaim, akikkel eljárok bulizni. Ugyanúgy bulizunk mint 4 éve, csak már más az egész. Érted már?? Lehet, hogy te nem iszol, de azt nem tudom elképzelni, hogy egy 20 éves ne igyon. Megértem anyukádat, hogy nem lenne odaiág az örömtől, hogy velük vagy, és ők visznek haza kocsival, nyilván aggódik érted. Ha mindenképp el szeretnél mászkálni esténként, akkor ehhez szoktatni kell anyukádat, de ne rögtön úgy tállald neki, hogy elmész bulizni a 20 éves haverjaiddal, mert ettől, akármelyik szülő szivgörcsöt kapna:P:) Elöször menj moziba este a barátnőiddel, vagy kajálni ilyesmik! A megbeszélt időpontot tartsd be mindig, ne igyál vagy később ha iszol, akkor is tartsd magad, mire hazaérsz. Viselkedj otthon éretten, segits a házimunkában, ne feleselj, ilyenek. Amikor jobb a hangulat próbálj anyukáddal beszélni a bulizásról, hogy mennyire szeretnél már te is elmenni. Ajánl neki fel valamit, pl kitakaritod a lakást, ha elmehetsz. Ha nagyon reménytelen a helyzet,vedd elő a kreativitásodat, aludj ilyenkor az egyik barátnődnél. Bár szerintem nem jó módszer a titkolózás, inkább beszéljétek meg.
2008. júl. 23. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!