Mit csináljak? A testvérem miatt nem tudok éjszaka elaludni!
Én a harmadik után lenyomtam volna a biztosítékot vagy kihúzom a netet, probléma megoldva.
És pont nem érdekelne hogy mit hsztizik ezen. A testvéred szimpláne paraszt.
Szegény függő valószínűleg. Azt nem értik meg az emberek, hogy ez olyan mint a drog vagy a pia függőség, hiába akar, nem tud leállni amíg a szervezete nem mondja, hogy elég egy darabig. Én is pontosan ilyen vagyok. A veszekedés olaj a tűzre, a megbeszélés semmit sem ér, mert "De a haverok ekkor vannak fönt és az nekem mindennél fontosabb". El kell vinni pszichiáterhez, onnan továbbküldik addiktológiára. Hosszú folyamat lesz, amíg beáll bármilyen változás, lehet évek, akár 4-5, főleg itthon. Mást nem tehetsz. Ha kihúzod a gépet, lesz ott nemulass sajnos. Előszőr akár téged üt és rúg meg idegből, ha szüleid beavatkoznak akkor őket üti meg, később beáll nála egy depressziós állapot, elvonási tünetekkel. Legrosszabb következménye az öngyilkosság.
Amit te tehetsz magaddal: Füldugó, ipari hallásvédő (kényelmetlen de kizár minden zajt), nappaliban aludni (ha nem panel). Ha csak a fény zavar, akkor meg szemmaszk, függönnyel elválasztani az ágyad.
Ekkora baromságot is régen hallottam...
Maga a jelenség egy létező dolog, de a függőség ott kezdődik, amikor ki sem lehet robbantani a géptől. Itt nem erről van szó.
Kérdező, hová tűntél...??
Mit mondanak a szüleid erre a problémára...?
Miért nem megy ki a tesód a nappaliba gépezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!