Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen gonosz a nővérem?

Miért ilyen gonosz a nővérem?

Figyelt kérdés
Ha felmosom a követ direkt össze járkalja. Kitakarítom az autót direkt benne eszik hogy a munkám kárba veszen és ha szólni merek én vagyok a köcsög . Mindennap sírok fenyeget terrorizál . Mit csináljak? Anya is az ő partját fogja . Ha csinál valami rosszat úgy hozza ki belőle a család ,hogy én vagyok a hibás (persze közöm nincs az egészhez) . A munkámat nem nézi semmibe állandóan megver . Nem csinál itthon semmit bunkó és mégis ő kap mindent . Én meg próbálok jó lenni az emberekhez(haza cipelek szatrokat idős embereknek, átadom a helyem a tömegkzlekedéseken ) És mégis csak én kapom az ívet az élettől . Mégis miért? A normális válaszokat köszönöm . Jó volt kiírni magamból
2021. máj. 7. 08:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen korban azért hajlamosak a tinik túldramatizálni mindent. Ilyenkor mindig ők az áldozatok, az egész világ ellenük van. Szerintem közel sem olyan durva a helyzet mint aminek látod vagy leírod. Ne hagyd magad megalázni vagy elnyomni, de azért ne játszd a drámakirájnőt.
2021. máj. 7. 12:17
 22/27 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, sikerült meggyőznöd az apádat? Mi lett végül?
2021. máj. 7. 12:24
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem túlzok ,de kíváncsi vagyok hogyan fogom majd látni mondjuk 3-4 év múlva . Igen sikerült
2021. máj. 7. 12:31
 24/27 anonim ***** válasza:
29%
Az király, itt az idő az ellentámadásnak! Hajrá!
2021. máj. 7. 12:33
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Ez jó hír. Még annyit tanácsolok, kérdező, hogy akárhogy terrorizál a nővéred, ne sírj és ne borulj ki, mert bármiben fogadnék, hogy ezért csinálja. Egy toxikus, bántalmazó ember. A kétségbeeséseddel táplálod. Idővel majd azért éreztesd vele, hogy a kapcsolatotokat egy életre elszúrta, rád ne számítson. Jegyezz meg mindent, amit veled csinált, és bármilyen kérése lesz feléd a jövőben (lefogadom, hogy lesz), utasítsd vissza.
2021. máj. 7. 12:41
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Igaza van a 25-ösnek. Soha ne felejtsd el amit tett veled a nővéred!!!
2021. máj. 7. 12:44
 27/27 anonim ***** válasza:
68%
Azért bánt téged mert picsogó vagy, tehát lehet bántani úgyis max anyuhoz rohamát... Nem bántáskénr írom, de ez így szokott lenni. Amikor eszik a kocsiban hagyd úgy a kupit, majd szüleid kitakarítják ő kocsijuk ő dolguk nem a tiéd. ha össze koszolja a padlót akkor kijelented anyunak mostantól mosson fel ő és majd kiderül neki sem probléma e ha össze koszolja. Ne törődj azokkal a feladatokkal ahol szüleid cserben hagynak és talán rájönnek milyen rossz mindig a nővéred után takarítani, ha nekik kell helyre tenniük.
2021. máj. 7. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!