Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen gonosz a nővérem?

Miért ilyen gonosz a nővérem?

Figyelt kérdés
Ha felmosom a követ direkt össze járkalja. Kitakarítom az autót direkt benne eszik hogy a munkám kárba veszen és ha szólni merek én vagyok a köcsög . Mindennap sírok fenyeget terrorizál . Mit csináljak? Anya is az ő partját fogja . Ha csinál valami rosszat úgy hozza ki belőle a család ,hogy én vagyok a hibás (persze közöm nincs az egészhez) . A munkámat nem nézi semmibe állandóan megver . Nem csinál itthon semmit bunkó és mégis ő kap mindent . Én meg próbálok jó lenni az emberekhez(haza cipelek szatrokat idős embereknek, átadom a helyem a tömegkzlekedéseken ) És mégis csak én kapom az ívet az élettől . Mégis miért? A normális válaszokat köszönöm . Jó volt kiírni magamból
2021. máj. 7. 08:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%
A jó emberek csak a rosszat kapják.
2021. máj. 7. 09:05
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
1-es, semmi szükség arra, hogy lecsszd kérdezőt! Épp elég szidást kap! Kérdező, te jó ember vagy. Apád ki mellett áll?
2021. máj. 7. 09:06
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
1-es, jo nagy bunko vagy
2021. máj. 7. 09:12
 4/27 A kérdező kommentje:
Apám inkább melletem ,de nem esz ez ellen semmit
2021. máj. 7. 09:13
 5/27 anonim ***** válasza:
95%
Akkor apád a kulcs. Győzd meg valamivel, hogy nyissa ki a szemét! Melletted vagyok.
2021. máj. 7. 09:14
 6/27 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves vagy? Mikor tudsz lelépni otthonról?
2021. máj. 7. 09:14
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem biztos ,hogy jó ember vagyok,de próbálok jó lenni az emberekhez . Jól esik amikor a másiknak örömet szerzek vagy könyítek a terhén . Szerintem ez elég nyilván követek el hibákat mint mindenki ,de az nem azt jelenti ,hogy meg kell verjenek . Lehet,hogy tényleg megérdemlem amit kapok csak azt nem tudom miért. Nem ártok az embereknek itthon segítek ,de nem néznek semmibe . Nem akarok hisztisnek tűni sem az lenni
2021. máj. 7. 09:19
 8/27 A kérdező kommentje:
16 vagyok . Nem tudom 2 év van még hátra érettségiig . Megpróbálom apát meggyőzni
2021. máj. 7. 09:20
 9/27 anonim ***** válasza:
44%
Hajrá!
2021. máj. 7. 09:21
 10/27 anonim ***** válasza:
17%
Hát pedig valószínűleg megérdemled amit kapsz édesapád meg ne zavard ne akard mások ellen fordítani ne légy ilyen kétszínű aljas. 16 vagy pont serdülő nyilván ez miatt mint látszik hisztis lázadó ami nálad a (senki sem ezért meg mindenki gonosz) tipikus jelei látszanak hidd el pár év múlva ha majd visszagondolsz majd arcon köpnéd magad hogy milyen kis szutyok voltál. Ne akard generálni a vitát azzal hogy apád masok ellen forditod.
2021. máj. 7. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!