Miért ilyen gonosz a nővérem?
Figyelt kérdés
Ha felmosom a követ direkt össze járkalja. Kitakarítom az autót direkt benne eszik hogy a munkám kárba veszen és ha szólni merek én vagyok a köcsög . Mindennap sírok fenyeget terrorizál . Mit csináljak? Anya is az ő partját fogja . Ha csinál valami rosszat úgy hozza ki belőle a család ,hogy én vagyok a hibás (persze közöm nincs az egészhez) . A munkámat nem nézi semmibe állandóan megver . Nem csinál itthon semmit bunkó és mégis ő kap mindent . Én meg próbálok jó lenni az emberekhez(haza cipelek szatrokat idős embereknek, átadom a helyem a tömegkzlekedéseken ) És mégis csak én kapom az ívet az élettől . Mégis miért? A normális válaszokat köszönöm . Jó volt kiírni magamból2021. máj. 7. 08:43
11/27 anonim válasza:
Ha nem vágsz vissza, áldozta maradsz. Legyél rendes azokhoz, akik hozzád is azok. Ha összejárkálja a követ, járkáld össze sáros cipővel az ágyneműjét. Ha eszik a kocsiban, amit kitakarítottál, egyél valami morzsázóst, csöpögőst a szobájában vagy a ruhái felett. Ha visszavág, egy még erősebb dologgal vágj vissza, csak arra figyelj, hogy ne legyen törvénybe ütköző. Ha megüt, jelentsd fel, ha tudsz, készíts felvételt, pl legyen készenlétben a mobilod, amikor őrjöngeni kezd. Próbálj úgy védekezni, pl széket magad elé tartva, hogyha támad, ő sérüljön meg, de támadni te ne támadj.
12/27 anonim válasza:
Gratulálok családját feljelenteni egy nevelő jellegű pofonert ezért tart itt a világ jó nagy nyomorék vagy
13/27 anonim válasza:
1. 10-es vagyok. Miért pontoztatok le? a kérdezőnek mondtam, h hajrá. Na mindegy. A 12-essel egyetértek. Most a kérdezőnek mondom: hajrá! :D
14/27 anonim válasza:
13, az ilyenek miatt vannak bántalmazott emberek, mint te. Te is egy bántalmazó lehetsz. Remélem, téged is feljelent valaki.
15/27 anonim válasza:
Szó sincs róla nyilván ha összeverték az más de pl kapsz egy fülest abba nem hasz bele.15. te nyilván ilyen család ellenes vagy gondolom kiskorodban a mássagoddal kezdődött hogy a szüleid nem fogadták el sajnállak.
16/27 anonim válasza:
Emberek, ez egy anonim oldal, ne veszekedjünk, oké? Ez nem arra van.
17/27 A kérdező kommentje:
Nem kell veszekedni igaza van az utolsónak . Köszönöm azoknak aki normális választ kapnak
2021. máj. 7. 10:07
18/27 A kérdező kommentje:
+ adnak
2021. máj. 7. 10:07
19/27 anonim válasza:
Egyszerüen nem csináld meg ezeket, csinálja más, anyád, apád vagy a testvéred.
20/27 anonim válasza:
20-as, nézz hülyének, de nem értelek. Elmagyarázod (nem sértésből)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!