Bátyámék azon gondolkoztak, hogy hogyan hagynák rám a gyereküket?
20-as éveimben járok, egyetemista vagyok egy másik városban. Minden hétvégén mennek bátyámék hol egyik, hol másik nagyszülőhöz, néha ott is hagyják a gyereket, ott alszik. A nagyszülők nagyon imádják az unokát, odavannak érte, örülnek neki, szeretik.
Én nem vagyok egy nagy gyerekezős, soha sem voltam, ezt tudják is évek óta.
Megjegyezték, hogy gondolkodtak rajta, hogy hogy tudnák rámhagyni a gyerek felügyeletét, hogy én is csináljak valamit. Köpni-nyelni nem tudtam.
Végül annyiban maradtunk, hogy én egész évben másik városban vagyok, így nem fogom kivenni a részem ebből az áldásból.
Azóta viszont az összes családi eseményen ők háttérbe elvonulnak telefonozni, és végig én szórakoztatom a gyereket, illetve bármikor máskor is, ha otthon vagyok látogatóban, ill. mivel tanárnak készülök, már azt várják, hogy akkora legyen a gyerek, hogy majd én szabadidőmben ingyen taníthassam. Minden vágyam. Nem maguknak szülnek az anyák? Ráadásul tudják is, hogy nem szeretem a gyerekeket. Úgy viselkednek, mintha nekem ehhez asszisztálnom kellene. Mintha tartoznék nekik valamivel. Nekem meg a tanulás a hobbim, akkor ők segítenek megírni a szakdolgozatomat, vagy ezt mégis hogy gondolták? Amúgy annak ellenére, hogy sokat járkálnak hétvégente, látszik rajtuk, hogy nagyon szeretik a gyereküket, úgyhogy azt se mondhatnám, hogy csak le akarják passzolni.
Tanárnak készülsz, de utálod a gyerekeket.
Tesód gyerekét te tanítsd "ingyen"??? Mégis mennyi pénzt akarsz kérni saját tesódtól hogy tanítgasd a gyerekét?
Minek akarsz te tanár lenni ha már most utálod a leendő tanítványaidat a saját tesód gyereke személyében?
Egyébiránt napi troll baromságodat hallottuk és k unjuk a kitalált unalmas sztorijaidat.
ad 1 Felnőtteket tanító tanár is létezik ám a világon, engem a gyerek tanítása nem érdekel.
ad 2 Én vagyok a legszomorúbb, hogy sajnos igaz, amit leírtam és nem kamu a kérdés. Hetek vagy talán hónapok óta nem tettem itt ki kérdést, nem tudom, kire célzol, de elvétetted. Az élet sokszínű, sokféle család és probléma van, aki nem tudja azt elképzelni, hogy ez a helyzet fennállhat, azt inkább nem minősítem, de ne küldjetek több olyan választ, hogy kamu vagyok, mert sajnos igaz és nem akarok jelentgetni a moderátoroknak. Aki hasznos választ ad, annak azonnal megy a zöld kéz és jobban érezheti magát, hogy meg volt a mai jócselekedet, ma is segített egy emberen!
Ezen én is elgondolkoztam, hogy tanár akar lenni és akkor, hogy hogy utálja a gyerekeket...
De ha magamból indulok ki - és kövezzetek meg-, akkor nekem is ellenszenvem van így az 5 év körüli és azalatti gyerekektől... :D Van hogy tudom ritkán őket aranyosnak látni, de a környezetemben mindegyik vagy üvölt mint a sakál 0/24-ben mindenre vagy rombol és pörög, mint az őrült 0/24-ben. Továbbá nem tudok velük játszani meg nagyon mit kezdeni velük de az az én bajom... :D
Ha most ő tanár lesz, akkor nem biztos, hogy általánosban akar kezdeni, kezdhet közép iskolában is. De általánosban is lehet csak felsős tanár. Ha jól tudom az alsósokat oktatók is egy külön szak az egyetemen, de ebben nem vagyok biztos.
Amúgy kérdező majd a gyerek oktatásával kapcsolatban... Mondhatod, hogy nem biztos, hogy lesz neked annyid időt - de fizetésed semmiképpen sem - , hogy csak úgy tanítgasd majd a gyereket csak úgy "szabad" idődben, amikor készülsz a másnapi órákra meg dolgozatokat javítasz.
Gondoltam hogy meg fogod magyarázni a semmit. Nyilván tudom hogy a tanító az tanító, a tanár meg tanár, amibe beletartozik hogy akár felnőtteket (is) taníthat, oktathat. Attól még a felállás ugyanez, ezen ez nem változtat. Írhattam volna azt is hogy emberutálatod van, minek akarsz akkor emberekkel foglalkozni?
Kár volt azonnal reagálnod, minél többet írsz, annál beszédesebb az írásod hogy csak a szokásos unalmas kamus vagy.
Jelntsd az összes választ, a célod úgyis ez, azért is ontod folyamatosan a kamus kérdéseidet.
Mi meg kifogástalan helyesírást!
Ugye, ugye?
Ha már egyszer ragaszkodsz hogy nem kamus tanár leszel, illik helyesen írni.
Előző vagyok (4-5).
Szerintem ők gondolják rosszul. Főleg, hogy tudtukra is van adva, hogy Te nem szereted a gyerekek társaságát. Főleg így, h vannak hadba fogható nagyszülők, én sem értem, hogy minek akarják rád tukmálni mindenképpen a gyereket... :D Nem erről szól egy család... Ezzel csak azt fogják elérni, hogy még ellenszenvesebb leszel a gyerek felé és feléjük is. Gondolom ha olyan lenne segítenél, de Te ebbe a képbe nem kellesz pont az előbbi miatt, mert van más, aki még szívesen is vállalja ezt.
Ha elvonulnak telefonozni a családi eseményen ne foglalkozz a gyerekkel, nem fogják megérteni máshogy. De lehet, hogy az van bennük, hogy hátha megszereted így gyerekeket, hisz nekik olyan angyali cukormuki bogyeszuk van vagy nem tudom. :D És ez egy haditerv ellened. :D xD
Hmmm... 8-as ez egy logikus tippnek tűnik, mert erre már rákérdeztek egyszer hátulról, hogy ennek a gyereknek a közelsége már biztosan megváltoztatta a véleményemet...
Mondtam válaszul, hogy nem. Volt felháborodás, hogy nem vagyok normális. Azóta is kérdezgeti a családom (nem mindig ők), hogy mikor lesz gyerek. Meg tőlük is, hogy mikor lesz második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!