Férjem sóher, nem tudom hogyan hozzam szóba, hogy nem jól gondolkozik?
Nyilván nem utcai viselet lesz 😊
Kínos nekem, nem szemrehányást lenne, de annak venné
A katonák tudtommal nem fizetnek az egyenruháért hanem egy csekkönyv alapján kapják. A csekkönyvben van x mennyiségű ruhára váltható pénz és amikor van a méretükben ruha akkor tudnak venni de általában nincs.
A párod gondolom nem a 15M (azaz a legújabb) egyenruhát adta oda hanem a régit amit most alapból szelektálnak ki. Az én férjem is volt katona ezért tudom ezeket.
Ezek fejében elég nagy sóherség és nyerészkedés a férjedtől ez a húzás.
En a tesomnak es apumnak tok ingyen azdtam oda a folosleges egyenruhaim, sot!!! epp ma egy soha nem hasznalt, regebbi tipusu gyari csomagolasu egyenruhamat ajandekoztam el egy 2 literes kolaert.
Persze van a masik oldal is aki kb az alap ar haromszorosat keri olx-en, szokoevente kifognak egy tudatlant aki meg is veszi.
Szolj neki hogy amikor neked segitettek te sem kertel penzt.
Az ő ruhája, az ő dolga mit csinál vele. A tesód felesége meg neked segített, nem neki, nyilván nem érezte magát lekötelezettnek annyira, hogy "meg kelljen hálálni".
Szerintem felelsleges neki szóba hozni, ha magától nem érzi úgy, ahogy Te. Majd ha megint nektek kell szívesség tőlük, akkor lehet rá emlékeztetni, hogy semmi sincs ingyen, és eleve úgy kérjetek segítséget, hogy ellentételezést ajánlotok, és nem ingyen várjátok,mert úgy korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!