Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Férjem sóher, nem tudom...

Férjem sóher, nem tudom hogyan hozzam szóba, hogy nem jól gondolkozik?

Figyelt kérdés
Szóval a párom a honvédségnél dolgozik, tesóm kért tőle egy egyenruhát. Épp volt egy feleslegbe, odaadta, de pénzt kért érte. Mikor megtudtam, köpni-nyelni nem tudtam, úgy meglepődtem. Azt mondta, sokkal drágábban is el tudná adni, de én tudom, hogy csak ott ülne a szekrénybe. Ráadásul a tesóm felesége sokmindenbe segített nekem, amit úgy látszik a férjem már elfelejtett. Nem tudom, hogy hozakodjak elő ezzel...
2020. ápr. 27. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%

A férjed ruhája. Azt tesz vele,amit akar. Ha pènzért adja,akkor pénzért.

Ez a "segítettek" dolog meg egészségesebb,ha mashogy segítitek vissza,nem anyagiakban,vagy nem tárgyakkal.

2020. ápr. 28. 08:15
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Te a randikon nem láttad, hogy soher?
2020. ápr. 28. 08:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Vegulis csak megkerdeztem, hogy mennyibe került nekünk a babaruháktól kezdve etetőszékig meg babakocsiig minden, mióta megvan a gyerek? Mindent a tesómék meg az ő bátyja adtak, a sógornőm egy csomó terhesruhát adott nekem anno, szóval mindkettőnknek segítettek végülis. Aztán megértette, mire célzok és azt mondta, igazam van, úgy fair ha nem kér érte pénzt.
2020. ápr. 28. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
de már elkérte, azt írtad
2020. ápr. 28. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
19%
Lehet elkérte még egyszer, aztán az egyiket visszaadta.
2020. ápr. 29. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!