Szerintettek jogos a gondolkozásom vagy nem?
Figyelt kérdés
Nos anyukám traumatizált gyerekoromba a nevelő apukámmal.Ez lehet gyerekesen hangzik,de 5 éves koromtól vagy 13 éves koromig pesztráltak az ételel.Szinte minden hétvégém azzal töltöttem hogy egy helybe ülltem.(Az volt a szabály hogy nem mehetek el a helyemtől max mosdóba ameddig megnem ettem mindent.Ha nem ettem meg egy idő után különböző módszerekkel kínoztak.Példák:hideg zuhany,fenyegetés minden formába(például:"Ha nem eszed ezt meg akkor egy kinti bogarat is meg kell mellé enned!")sőt pofont is kaptam bár max havi 1.(inkább nyakra kaptam ütést,mivel nem látszódik a hajamtól).Ezek után a nevelő apukám elhagyta mikor 13 voltam.Amúgy mikor 7 éves voltam a mostoha tesóm szexuálisan zaklatott(nem akarom részletezni)az is el lett intézve egy többet ne csinálj ilyettel.Ezek után nem szeretnék túl lenni rajta,mivel nem lesz jó kapcsulatunk.Emiatt,nem akarok vele élni,persze kibírom ammedig nem dolgozom.Szerintem neki is le esett hogy ha elég idős leszek elhagyom.Ő viszont sértőnek találja hogy a múltatt nem felejtem csak úgy el.(És ha változtattna a múlton nem változtattni,ezért is nem akarok meg bocsájtani.)2020. jan. 28. 16:38
1/27 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy egyedül a borsót,káposztátt és a spárgát plusz a nyers paradicsomot nem esszem meg.(Ez pedig nem sok szerintem,de mindig ez volt a menü Úgyhogy)
2020. jan. 28. 16:43
3/27 A kérdező kommentje:
Az a kérdés hogy jogos-e ha elérem hogy elköltözek akkor minden kapcsolatott meg szakítanák?
2020. jan. 28. 17:02
4/27 anonim válasza:
Nem lett volna egyszerűbb megenni azt a nyamvadt paradicsomos borsót?
5/27 A kérdező kommentje:
Lehet,de attól utáltam/utálom és még így is úgy gondolom hogy ezt nem így kellett volna megoldani.
2020. jan. 28. 17:13
6/27 anonim válasza:
Inkább vertek volna azért h tanulj! Mert ebből a zagyvaságból alug lehet kiválogatni egy értelmes mondatot.
7/27 anonim válasza:
Igen, érthető, ha meg akarod szakítani a kapcsolatot.
Kérj majd segítséget, hogy le tudd zárni, el tudd engedni ezeket a sérelmeket.
8/27 A kérdező kommentje:
6 Képzeld azt is tették. :D (Így jobb?)
Csak a főbb sérelmeim írtam le.Ennél sokkal több minden történt.Úgyhogy ne aggódj emiatt.Lehet nem piszkáltak eleget ilyen témába.
7 Igazából ezt elengedtem.Úgy se tudok változtatni rajta,de nem akarok kapcsolatott vele ez a lényeg.
Köszönöm az eddigi válaszokat ^-^
2020. jan. 28. 17:27
9/27 anonymousreview60 válasza:
Érthető a dolog. Mindenesetre érdemes lenne egy pszichoterapeutát igénybe venni, hogy jól lezárd a dolgot, és ne pazarolj energiát a neheztelésre. Az, hogy ezután megszakítod vele vagy fenntartod a kapcsolatot, az teljesen más kérdés.
10/27 anonim válasza:
Tehát szexuálisan zaklattak, de azt taglalod hogy nem állhattál fel az asztaltól ha nem ettél. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!