Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintettek jogos a gondolkoz...

Szerintettek jogos a gondolkozásom vagy nem?

Figyelt kérdés
Nos anyukám traumatizált gyerekoromba a nevelő apukámmal.Ez lehet gyerekesen hangzik,de 5 éves koromtól vagy 13 éves koromig pesztráltak az ételel.Szinte minden hétvégém azzal töltöttem hogy egy helybe ülltem.(Az volt a szabály hogy nem mehetek el a helyemtől max mosdóba ameddig megnem ettem mindent.Ha nem ettem meg egy idő után különböző módszerekkel kínoztak.Példák:hideg zuhany,fenyegetés minden formába(például:"Ha nem eszed ezt meg akkor egy kinti bogarat is meg kell mellé enned!")sőt pofont is kaptam bár max havi 1.(inkább nyakra kaptam ütést,mivel nem látszódik a hajamtól).Ezek után a nevelő apukám elhagyta mikor 13 voltam.Amúgy mikor 7 éves voltam a mostoha tesóm szexuálisan zaklatott(nem akarom részletezni)az is el lett intézve egy többet ne csinálj ilyettel.Ezek után nem szeretnék túl lenni rajta,mivel nem lesz jó kapcsulatunk.Emiatt,nem akarok vele élni,persze kibírom ammedig nem dolgozom.Szerintem neki is le esett hogy ha elég idős leszek elhagyom.Ő viszont sértőnek találja hogy a múltatt nem felejtem csak úgy el.(És ha változtattna a múlton nem változtattni,ezért is nem akarok meg bocsájtani.)
2020. jan. 28. 16:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj el másik település gyámügyeseihez, ahol a petesejt donorodat ("anyukád", bár ilyen embert nem tudok anyának nevezni, ne haragudj meg rám) nem ismerik, sem nem nevelő apádat. Esetleg nincs olyan rokon, akihez mehetnél és gyámügyön is felhozhatod? Vagy közeli ismerős, bárki, hogy ha úgy alakul, ne helyezzenek el full idegen környezetbe.
2020. jan. 29. 09:02
 22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon nincs akihez mehetnék,nem is terhelném ilyesmivel a tesóimat.Szerintem ők amúgy is normálisnak gondolják.Amúgy nem zavarna ha teljesen idegenekhez mennék,de ki akarna egyáltalán örökbe fogadni egy lassan 16 éves lányt.Utána néztem és ha nem fogadnának örökbe akkor nem lenne hol laknom 18 éves korom után.(Év vesztes is vagyok és akkor még bőven iskolába leszek)Szóval ezzel már nem tudok mit tenni.Azért kérdeztem,mert anyukám nagyon kiakadt mikor kolégiumos iskolába akartam menni."Itt hagynál már most?Ennyire elakarsz hagyni?"Azért is akart itthon tartani,mert nem akarja megcsinálni a házi munkát.(Csak ki jelentette hogy ő nem hajlandó rá.)
2020. jan. 29. 14:45
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Pápá.
2020. jan. 29. 15:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Na most már Hamupipőke is a kamukirálynő....
2020. jan. 30. 15:34
 25/27 A kérdező kommentje:
Utolsó mitől lenne jó nekem hogy egy random kamu sztorit írjak?(Főleg hogy lassan írok így azt le írni vagy fél óra volt...)
2020. jan. 30. 19:26
 26/27 anonim ***** válasza:
77%

"de ki akarna egyáltalán örökbe fogadni egy lassan 16 éves lányt."

Moderátoroknak jelezném, hogy a "lassan 16 éves" azt jelenti, hogy MÉG NINCS 16 éves! :)

2020. jan. 30. 19:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Iszonyatos szülők vannak. Sajnállak nagyon :( És igen, amint teheted, költözz el, és vissza se nézz. Pszichológus pedig mindenféleképp kell majd. Ezt sem értem, miért nem engednek? Nem akarják, hogy lelkileg egészséges legyél? Fú, inkább le sem írom a véleményem a moslék szüleidről. A mostohatesód pedig szharja össze magát, de nyilvánosan. Perverz állat.
2020. febr. 1. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!