Szerintettek jogos a gondolkozásom vagy nem?
Mennyi szívtelen ember van! Ez borzasztó.
Ne foglalkozz velük.
"Mennyi szívtelen ember van! Ez borzasztó."
Nem hinném, szimplán nehéz kivenni ebből a szövegből bármit is szerintem.
Viszont ez a te életed. Ha úgy érzed, hogy nem akarsz vele kapcsolatot tartani emiatt, akkor tegyél úgy. Ha azt mondanánk, hogy te voltál az "idióta" akkor elfogadnád? Nem. Ha úgy érzed arra van szükséged, hogy ha eljön az idő ne beszélj vele többet, ne lásd többet, akkor cselekedj úgy. A te életed, te tudod neked mire van a legfőbb szükséged :)
Hát az hogy szexuálisan zaklattak az nem anyukám hibája,de a reakciója nem tetszett rá.(Nem tudott hogyan reagálni,így nem tett semmit)A mostoha tesómmal se találkoztam egy jó ideje.Azzal nincsen bajom hogy egy helybe ülltem.Inkább hogy utána mi volt.Valamilyen szinten megmaradt a hatás.A hideg zuhany miatt meg fáztam nagyon sokat.Az immunrendszerem meg bőven átlag alatt van.Mentálisan már olyan sok mindent túl éltem ami fájdalmasabb a fizikai fájdalomnál...
Amúgy tervezek pszichológushoz menni,csak nem most(Nem engednek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!