Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintettek jogos a gondolkoz...

Szerintettek jogos a gondolkozásom vagy nem?

Figyelt kérdés
Nos anyukám traumatizált gyerekoromba a nevelő apukámmal.Ez lehet gyerekesen hangzik,de 5 éves koromtól vagy 13 éves koromig pesztráltak az ételel.Szinte minden hétvégém azzal töltöttem hogy egy helybe ülltem.(Az volt a szabály hogy nem mehetek el a helyemtől max mosdóba ameddig megnem ettem mindent.Ha nem ettem meg egy idő után különböző módszerekkel kínoztak.Példák:hideg zuhany,fenyegetés minden formába(például:"Ha nem eszed ezt meg akkor egy kinti bogarat is meg kell mellé enned!")sőt pofont is kaptam bár max havi 1.(inkább nyakra kaptam ütést,mivel nem látszódik a hajamtól).Ezek után a nevelő apukám elhagyta mikor 13 voltam.Amúgy mikor 7 éves voltam a mostoha tesóm szexuálisan zaklatott(nem akarom részletezni)az is el lett intézve egy többet ne csinálj ilyettel.Ezek után nem szeretnék túl lenni rajta,mivel nem lesz jó kapcsulatunk.Emiatt,nem akarok vele élni,persze kibírom ammedig nem dolgozom.Szerintem neki is le esett hogy ha elég idős leszek elhagyom.Ő viszont sértőnek találja hogy a múltatt nem felejtem csak úgy el.(És ha változtattna a múlton nem változtattni,ezért is nem akarok meg bocsájtani.)
2020. jan. 28. 16:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon hihető mesike, mondhatom.
2020. jan. 28. 17:53
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
Hogyan lehet étellel pesztrálni? Ebben az összefüggésben ezt még nem hallottam. Elmagyaráznád, kérlek? A pesztrálás az egy pozitív fogalom.
2020. jan. 28. 18:09
 13/27 anonim ***** válasza:
24%

Mennyi szívtelen ember van! Ez borzasztó.

Ne foglalkozz velük.

2020. jan. 28. 18:20
 14/27 Marcell000 válasza:
82%

"Mennyi szívtelen ember van! Ez borzasztó."

Nem hinném, szimplán nehéz kivenni ebből a szövegből bármit is szerintem.

Viszont ez a te életed. Ha úgy érzed, hogy nem akarsz vele kapcsolatot tartani emiatt, akkor tegyél úgy. Ha azt mondanánk, hogy te voltál az "idióta" akkor elfogadnád? Nem. Ha úgy érzed arra van szükséged, hogy ha eljön az idő ne beszélj vele többet, ne lásd többet, akkor cselekedj úgy. A te életed, te tudod neked mire van a legfőbb szükséged :)

2020. jan. 28. 18:30
 15/27 A kérdező kommentje:

Hát az hogy szexuálisan zaklattak az nem anyukám hibája,de a reakciója nem tetszett rá.(Nem tudott hogyan reagálni,így nem tett semmit)A mostoha tesómmal se találkoztam egy jó ideje.Azzal nincsen bajom hogy egy helybe ülltem.Inkább hogy utána mi volt.Valamilyen szinten megmaradt a hatás.A hideg zuhany miatt meg fáztam nagyon sokat.Az immunrendszerem meg bőven átlag alatt van.Mentálisan már olyan sok mindent túl éltem ami fájdalmasabb a fizikai fájdalomnál...

Amúgy tervezek pszichológushoz menni,csak nem most(Nem engednek)

2020. jan. 28. 18:32
 16/27 anonim ***** válasza:
25%
14: aki nem képes értelmezni ezt a pár sort, az ne is válaszoljon rá. Érdekes, te is megértetted.
2020. jan. 28. 18:40
 17/27 anonim ***** válasza:
43%
Inkább a naiv marhák ne válaszolnának, akik beveszik ezt a hazugságözönt.
2020. jan. 28. 18:44
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
18: itt semmiről se tudod, hogy igaz-e. De sajnos megtörténnek ilyenek. Az a naiv, aki azt hiszi, ilyen nem történhet meg.
2020. jan. 28. 18:48
 19/27 anonim ***** válasza:
72%
Én is figyelem mi hazugság mi nem,de ez nem az.Mégha összevisszaságnak is tűnik,Engem is sok atrocitás ért életemben,csak én úgy dolgoztam fel mintha nem is velem történt volna,és kitöröltem az agyamból. A kérdező ezt nem tudja megcsinálni,mert túl sok minden van ami szar volt.Ehhez pszichológus kell,mert ennyi mindent 1 dül szerintem nem tudsz feldolgozni.
2020. jan. 28. 19:05
 20/27 anonim ***** válasza:
32%
Micsoda szülõk vannak!
2020. jan. 28. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!