Szobaelosztás, ti hogyan döntenétek?
Figyelt kérdés
Egy két és fél szobás házba költözünk a családommal, szüleimmel és a tesómmal. Két szoba elég nagy, a harmadik viszont csak fele akkora, mint a másik kettő, az előző lakosok konkrétan csak tárolónak használták. Én 17 éves lány vagyok, tesóm 21 éves fiú, de ő csak hétvégékre jön haza az egyetem miatt, és az egyeteme közelében albérletben lakik a hétköznapokon. Az a kérdésem, hogy ti mi alapján döntenétek el, melyik gyereké legyen a kisebbik szoba, hogyan döntenétek? (Az egyik nagy szoba nyilván szüleimé.)2021. ápr. 24. 23:37
11/14 anonim válasza:
A lányé lehetne a nagyobb szoba szerintem. Persze, ha nem mondja azt, hogy ő a kisebbet szeretné inkább.
12/14 anonim válasza:
Ha a fiú már csak látogatóba jár haza, akkor:
Az egyik szoba nappali - közös tér - ahol a látogatóba jövő gyerek a vendégágyon alhatna (kinyitható ülőgarnitúra), a nagyobbik szoba a szülői háló + gardrób, a kisebbik szoba a lányé.
13/14 anonim válasza:
Most a lányé lenne a nagyobb, aztán ha egy év múlva változik (mondjuk a fiú még otthon lakik egy darabig, és a lány megy olyan suliba, ahonnan hétvégére jár haza), akkor cserélnének.
14/14 anonim válasza:
9-es vagyok, mondjuk a 10-es is jót mond, mert én is a kisebb szobát választottam ( van egyöcsém és engem kérdeztek meg először), szóval ez ettől is függ. Végül hogy alakult?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!