Szerintetek külön szobájuknak kellene lenniük?

"Igen, itt latszik hogy mindenkinél máshol helyezkedik az alapmérce és az igények, ezért nem kell senkit sem bántani, csak elgondolkodtató hogy valaki milyen kevéssel beéri."
33-as, és tudod, hogy van kolleganőm, aki mindig azt hangoztatja, hogy az ő gyerekei soha nem nélkülöztek semmit? (Már ezt úgy értve mondja, hogy szar az ő fizuja is, férje segédmunkás minimálbéren, DE: az ő gyerekeinek mégis megvolt minden, tehát ők milyen ügyesek). Ilyenkor úúúúgy megmondanám, hogy igen, a 14 éves fia és a 19 éves lánya egy picsányi szobában....felmegy bennem a pumpa, de nem szólok be.
Csak azért is szóltam hozzá, hogy ezek szerint ez tényleg nagyon emberfüggő.

Elválasztó fal, vagy rendezzétek át úgy, hogy pl szekrénysor megy középre.
Amúgy 62 m2-re nem tudom, minek kellett kettőt is csinálnotok, mikor az két embernek pont megfelelő lakás kb.

Jó, látom, váltatok, de ez akkor sem állapot.
Kettő: a NŐ annyi gyereket vállaljon, amennyit EGYEDÜL is normálisan fel tud nevelni, mert smafu, hogy a pasi mikor lép le mellőlük.

"Kb kihalna az ország ha csak az anya fizetésére alapozva lehetne gyereket vállalni."
- nem halna ki, csak kevesebben lennénk, viszont nem élne az ország harmada létminimum alatt és nem élne a gyerekek kb. 30%-a mélyszegénységben. Nem volna annyi stresszes, kiégett ember, nem volna annyi válás, nem kerülne annyi nő kiszolgáltatott helyzetbe, sokkal mobilisabbak lennének, könnyebben tudnának mozogni a munkaerőpiacon és magasabb tőkével rendelkeznének. Szerintem ez volna az ideális, de tudom, hogy vannak, akik szerint normális a gyerekeket egy szobában nyomorgatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!