Szerintetek külön szobájuknak kellene lenniük?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Érdekes! Itt mindenki azt mondja, hogy kell a külön szoba, de fent bemásolt kérdésnél meg érzéketlen faék voltam...
Kérdező! Igen, kell a külön szoba, minél előbb. A fiad menekülni fog onnan és lehet vissza se fog nézni. Gondolom ezt nem szeretnéd. Nem normális, hogy valaki az apjával (bemásolt kérdés) vagy a testvérével van egy szobában. Ha nem megoldható a költözés, akkor valóban egy leválasztas lenne jó.
"Mi közös szobában nőttünk fel a húgommal és utáltuk, nagyon eltérő személyiségek vagyunk eltérő igényekkel, az egész gyerek-és kamaszkorunk egy ordítozással és gyűlölködéssel telt. "
Jesszus, 30-as, ezt én is írhattam volna, ugyanígy!
6 év van köztünk. Amikor panelből elköltöztünk családiba, apám megígérte, hogy ha 2-nél több szoba lesz (akkor még csak nézegettek házakat), akkor külön-külön szobát kapunk a húgommal. 4 szobásat vettek, de: Lett egy szoba kettőnknek a húgommal, (igaz, bazi nagy, de baxhattuk), lett egy szülői háló, egy nappali és egy hall (mert az nagyon kell).
Mi is totál eltérő egyéniségek voltunk, temperamentumban is. És hát az adott életkor: Így utólag mondja, mennyit kellett kussban lennie, (se zenét nem hallgathatott, se nem mászkálhatott sokat), mert engem idegesített. Kemény gimibe jártam, sokszor még este is tanultam. Amikor én dolgozni jártam már (munka mellett végeztem a főiskolát, tehát otthon maradtam), akkor ő még ált.iskolában tanult, én meg pl. aerobicoztam volna zenére, az meg őt zavarta. És ez még semmi, tolerálni egymás barátnőit, mert azért csak-csak jöttek hozzánk néha. SOHA nem baxnék ki így a gyerekemmel (igaz, ezért is lett egyszem gyerekem.)
Bevallom, nekem már az is fura, hogy rokon leány az 5 éves fiú-lány ikerit még egy szobában tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!