Szerintetek külön szobájuknak kellene lenniük?
Köszi a válaszokat!
#1: 110 négyzetméterbe "csináltuk" őket, csak az apjuk lelépett, és ide kényszerültünk.
#3: 2 szobás a lakás. Egy nappali, ahol van az én ágyam (ami összecsukva a kanapé) + az ő szobájuk.
Ha csak kétszobás a lakás, akkor gipszkarton fallal a nagyobb szobát el lehet választani, ez viszonylag olcsó megoldás a költözéshez képest.ha nem álltok jól anyagilag, arra a pár évre fölösleges elköltözni.
Vagy kivesztek egy nagyobb lakást, ezt meg kiadjátok arra a pár évre.
Én is határozottan nem értek vele egyet, a fiadnak már valószínűleg hatalmas hátrány, gondolj bele, ha áthív majd lányokat, egyedül sem lehet velük. A lányodnak is valószínűleg éveken belül egyre kellemetlenebb lesz, hiszen a saját szoba nem csak alvásra van, hanem magánéletre.
Nem tudom, hogy a költözés mennyire kerülhet szóba, de én elgondolkodnék rajta. De legalább egy papírfal/függöny megoldás kéne, hogy ne legyenek szemtanúi egymás életének ilyen szinten.
Mindenképp meg kell oldani a külön szobát nekik!!
Felettem már írták ötleteket rá.
Én nem a szexualitás megismerése miatt, hanem mert egy tinédzsernek szüksége van saját térre, magánszférára. Ahol egyedül lehet és biztonságban érzi magát.
Két gyermeked lelki fejlődése sokkal fontosabb, mint az anyagaik. De ha nem fér bele a költözés, akkor térelválasztó/gipszkarton fal.
(Mi családunk is emiatt költözött el új lakásba anno, amikor én 11 éves voltam, bátyám pedig 14. Nagyon jó volt, hogy lehetett egy saját kis helyem. Boldog a család azóta is nagy az összetartás köztünk, amit tuti segített az hogy régen mindenki el tudott vonulni a saját kis fészkébe, amikor magányra vágyott.)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!