Testvéremnek vállaljak kezességet, ha nem teljesen bízom meg az anyagi helyzetében?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunkra nincs panasz, nem is kért soha pénzt, viszont nem él túl jól és évek óta egyik munkahelyről a másikra kerül, sokszor alkalmi munkákból tartja fenn magát. Most lakást akar venni 18 millióért, amire 12 hitelt venne fel, ehhez kér kezességet, mert a bank máshogy azt mondja nem adja ki neki... Párjával szétmentek 2 éve, azóta nem láttuk senkivel. Ti megbíznátok benne? Ő azt mondja ne aggódjak, mert ő a jég hátán is megél :).2021. márc. 27. 23:31
41/44 A kérdező kommentje:
Igazából abba is belegondoltam, hogy a bank se véletlebül kérheti a kezest: nem bízik tesóm anyagi állapotában. Megmondom neki, hogy ha bajban van, bármikor segítek, ahogy tudok, de ez nekem túl nagy felelősség.
2021. ápr. 2. 14:10
42/44 anonim válasza:
Végre egy kérdező, aki hallgat a jótanácsra. Jól döntöttél.
43/44 A kérdező kommentje:
nem kell kommentálnod, hogy jól döntöttem-e vagy sem, nem te vagy még attól a helikopter
2021. ápr. 3. 19:25
44/44 anonim válasza:
"Elnézést a dícséretért". Rosszul döntöttél, vállald a kezességet, annál jobb nincs. Ettől jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!