Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fogdos a testvérem, mit tegyek?

Fogdos a testvérem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többször volt mar ilyen, elengedtem mert azt hittem csak veletlen, de mar biztos vagyok benne, hogy nem az, mit tehetek? nem akarok senkinek szolni mert o jonne ki kellemetlenuk, de ez igy nekem az
2021. márc. 13. 23:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Vágd nyakon. XD
2021. márc. 13. 23:38
 2/21 anonim válasza:
56%

Édes otthon, Alabama.

(beszéld meg vele xd)

2021. márc. 13. 23:45
 3/21 anonim válasza:
71%
Rúgd fejbe.
2021. márc. 13. 23:48
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Hány évesek vagytok?
2021. márc. 13. 23:49
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Mennyi idős vagy te és a testvéred?

Ha már nagyon idegesítő lesz és elfajul a dolog bármilyen kellemetlen is jobb lenne ha szólnál a szüleidnek és közösen keresnétek valami megoldást.

Első körben beszélj a testvéreddel, mikor a testvéred éppen fogdos, finoman vond kérdőre vagy mond neki, hogy szereted őt de ez neked kellemetlen és furcsa ezért ne csinálja.

2021. márc. 13. 23:50
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem unod még a sok testvérre/ családtagra gerjedős perverz kérdést?
2021. márc. 13. 23:57
 7/21 Alex57 válasza:
86%
Elősszöris mond el neki mégegy ilyen eset és következményei lesznek. Ha nem segít jöhet a szülők felszólítása egy kis fejmosásra, ha az sem segít akkor egy kis pszihológiai kezelés , de ha az sem akkor van még tovább,majd útbaigazítják!
2021. márc. 14. 00:08
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos muszáj leszel szólni a szüleidnek,amit művel az undorító,gusztustalan és nem normális.Minél előbb orvosra/pszichológusra van szüksége,mert ha ez nem történik meg,később csak annál rosszabb lesz.
2021. márc. 14. 00:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ő jönne ki kellemetlenül? És az miért is lenne baj? Nehogy már te szívják helyette, igenis mond meg a szüleidnek hogy mit csinál.
2021. márc. 14. 01:07
 10/21 anonim ***** válasza:
29%
Ennyiből nehéz megállapítani. Nem tudjuk milyen a kapcsolatotok, meg ő hogy látja ezt, csak egy oldalt látunk, a tiedet de azt se igazán. Pl miért engedted többször megfogdosson...
2021. márc. 14. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!