Mit tegyek, a zsarnok, agresszív “testvéremmel”?
Van egy mostohatestvérem. Nem vagyunk édestestvérek, de együtt nőttünk fel. 3 éves voltam, mikor apukám összejött egy nővel, akinek volt egy 5 éves fia, és hozta őt is. Gyerekkorunkban jól kijöttünk, akkor kezdődtek a bajok, miután a srác elkezdett drogozni. A fiú anyja lelépett, itt hagyva a gyerekét, kiment külföldre prostinak. Elvileg már ott is van gyereke a pasijától... A fiú itt maradt és apám nevelte őt is. Tavaly apukám nagyom beteg lett, volt egy agyvérzése amitől szellemileg is leépült, azóta a mostohatestvérem átvette az irányítást és főnökösködik. 2 szintes házunk van, hülye lenne elköltözni innen, szerintem azt akarja, hogy minket akar kirakni innen. A ház apa nevén van, de mivel gondozasra szorul, félek hogy beadja valami intézetbe, engem meg kidob. Egy ügyvéddel folyamatosan beszél, de nem tudom miről, csak egyszer hallottam, hogy a barátnőjének mondja, hogy ma is megy az ügyvédhez. Apa nyugdíját ő kezeli, azt mondta ha hozzá merek nyúlni, levágja a kezem. Ebből vesz neki gyógyszereket, meg az ápolását fizeti, a többit elrakja, nem tudom mit kezd vele. A házba az jöhet be aki akar, egy szavam se lehet ellene, és kerülgetnem kell a drogos haverjait. Azt mondta ha nem tetszik, el lehet menni. Volt hogy kizárt az udvarra a fagyba egy jó 10 percre, mert szóltam, hogy nem jöhetnek be a haverjai. Megfogott, és kirakott, semmit nem tudtam tenni, mert kétszer akkora mint én. A szobám és a fürdőszoba még megmaradt nekem, de volt hogy oda is utánam jött és be akarta törni az ajtót. Apukámat féltem, őt nem akarom itt hagyni, és nekem semmi pénzem egy új lakásra. Mit tehetnék? Hogy szabadulhatnánk meg tőle?
L/20
Mivel szellemileg leepulo allapotban van az Apuka, szerintem innentol barmit alair, tamadhato.
Jo ugyvedet, csaladsegitot keress fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!