Mit csináljak a testvéremmel? Káromkodik és agresszív
16 éves vagyok, de tényleg nem tudom mi lenne a megfelelő reakció. Olyanokat mond hogy: ,,ba*nálak szájba te k*csög”. Csak úgy, mert ideges. Vay ha valami nem tetszik neki. Amikor játszik, akkor is. Ha rászólok, akkor nem édekli, talán abbahagyja egy pár percre de nem érdekli. Gondolkodtam, hogy felpofozzam, de nem akarok lealacsonyodni erre a szintre. Plusz ő (13 éves létére), ha megcsapom vagy valami vissza is rúg, tehát ez csak eszkalálja a helyzetet. A szülők ezt nem jól kezelik, mindenkit lecsesk és ennyi. Mit kéne tennem? Próbáltam elmagyarázni is, hogy így csak buta emberek viselkednek, akiknek kicsi a szókészletük, de nem édekelte.
Szóval rászólás, elmagyarázás nem működik.
Elvenni valamilyét stb, néha jó, de nem old meg semmit, mert nagyon furfangos, hazudik valamit a szülőknek, visszakapja, és még engem szídnak le.
Megütni nem akarom, illetve ebből csak nagyobb agresszió és sértődés van. (Tapasztalat)
Mit kéne tennem? Röhejes, hogy nem tudom 16 évesen, hogy mit kezdjek vele....
Légszíves segítsetek, köszönöm előre is!
Szerintem ez a szitu nem rád, hanem a szüleidre nézve ciki. Remélem, őket le is jól leégeti majd egyszer mondjuk valami nyilvános helyen, hátha észbe kapnak.
Te meg nem nagyon tudsz mit kezdeni, egy szüleit is semmibevevő 13 éves a pár évvel idősebb tesója szavára pláne nem fog adni sajnos. De ez NEM a te hibád.
Akkor konkrétan téged rühell, itt nem arról van szó hogy velük nem meri megcsinálni szimplán nem akarja őket megbántan mert nem gyűlöli őket.
Játék közben meg én is káromkodok, nincs abban semmi rossz, az meg hogy agresszió jele lenne pff kész vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!