Bátyám rendszeresen meglop, agresszív, és semmirekellő, hogyan oldjam meg ezt a problémát?
Akárhányszor szólok neki, hogy vegyen vissza, úgy beszél velem, mint a kutyával.
Múltkor odáig fajult a dolog, hogy kishíján a fejemhez vágta a telefont, amit én adtam neki. Ripityára tört. Elkezdte itthon borogatni a berendezést, üvöltözött, utolsó senkiháziként beszélt velem.
A telefon persze összetört. Képzelhetitek mi lett volna ha, ez a fejemen landol.
Amikor bezártam az ajtót, felfeszítette, kiitta a sörömet a hűtőből, persze pofátlanul az összeset. Rendszeresen kipofáz, láncdohányos, füvezik, stabil állása nincsen. Nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Tegnap felzabálta 3 napi ebédemet, ma pedig a holnapit, amit helyette készítettem elő. Most is itt hevert a szobámban, állt a zokniszag, mocsok a konyhában. Mertem szólni neki, és az volt a reakció, hogy fogjam már be a pofámat.
Nem tudom elviselni, hogy ezt minden további nélkül lenyelem.22/f
Ha külön éltek, oldd meg, hogy ne tudjon bemenni a lakásodba. Pl. rács az ajtó elé.
Egyébként pedig, ha megint felfeszíti az ajtót, hívj rendőrt, mintha egy idegen tört volna be.
Azt gondolom mondanom sem kell, hogy ne engedd be többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!