Valaki rendszeresen a kapunk alá sza*ik. Kezd elegem lenni. Mi ez esetben a teendő?
Tudom nagyon viccesnek hangzik, de már február óta szinte minden hétvégén valaki éjszakánként úgy dönt, hogy a kapunk alatt végzi el a nagydolgát.
Ha egyszer történt volna meg azt mondom valakire biztos nagyon rájött a szapora vagy nem tudom, de nem csinálok belőle nagy ügyet.... De az, hogy hónapok óta rendszeresen... így már nagyon boszantó, főleg ha valaki jön hozánk reggel és bele lép.
Már arra is gondoltam, hogy bemegyek a rendőrségre, de szerintem nem foglalkoznának vele, sőt szerintem kiröhögnének.
Valaki valami ötlet? Hülye komentekre nem vagyok kíváncsi.
Kertes házban lakunk.
Már gondolkoztam rajta, ha majd jobb idô lesz feláldozok egy éjszakát és megpróbálom kilesni, hogy ugyan kicsinálja ezt.
Csak azt nem értem, hogy miért pont nálunk csinálják ezt...
"Felveszed, és a parasztot felrakod a netre..."
Kozteruleten nem kamerazhatsz masokat a beleegyezesuk nelkul, szoval ezzel csak ovatosan!
Kerdezo, valoszinuleg magadra haragitottal valakit. Ha ennyire zavar, a helyedben raaldoznam azt az egy ejszakat. ;)
És ahova szarik, az közterület vagy magánterület?
Be van kamerázva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!