Mit csinálnátok ilyen élősködő agresszív testvérrel?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy itthon lakik közel harminc éves dolgozni nem dolgozik, ha dolgozott is, akkor is vagy adott haza pénzt vagy nem, a többit természetesen elverte alkoholra drogokra, meg az isten tudja mire. Ha az ember számonkéri, hogy menjen el dolgozni, vagy kezdjen magával valamit még ő van besértődve és elkezd ordibálni, néha dolgokat is tönkretesz eközben. Anyám egyenesen fél tőle, hogy egyszer őt is megveri, mert nagyon eltud borulni az agya ilyenkor. Már többször mondtuk neki, hogy költözzön el a válasz erre hogy kiröhög. Albérletben lakunk, én dolgozom, anya nem tud sajnos, rokkantnyugdíjas, de azért eljár dolgozni ha tud.Szóval így szinte mindent én fizetek, anyától nem sajnálom ő is mindent megadott nekem, amit tudott, mikor még iskolába jártam, de az egyenesen felháborító, hogy én tartsak el még pluszba egy agresszív barmot is. Mit lehet csinalni ebben a helyzetben? Ti mit tennétek?2020. dec. 6. 13:57
1/22 anonim válasza:
Ha te fizeted az albérletet, akkor felszólítod, hogy amennyiben otthon szeretne lakni, akkor a felét fizesse ki. Ha erre nem hajlandó, akkor szépen közlöd vele, hogy vagy elmegy önszántából, vagy a rendőrség fogja elvinni.
2/22 anonim válasza:
Hat engem apam ilyen esetben ugy feneken billentett volna, hogy meg a Nasa sem tudta volna kiszamolni hogy melyik bolygoig repulok. De gyanitom hogy nalatok hianyzik az apai pelda.
Finomkodva nem fogtok elerni semmit, es amig nem emel kezet ratok, a hatosagok se fognak.
Viszont ha megtortenik az utobbi, elkoltoztok mas albiba ketten, es ellene meg tavolsagtartasit kertek.
5/22 anonim válasza:
Ultimatumot kell neki adni, valojaban ezt mar 12 eve, amikor kb befejezhette a sulit es nem dolgozott es tanult, kellett volna megtenni. Kap x honapot, hogy keressen munkat es lakhatast, aztan repul. Ha letelt az ido, zarat lecserelni, cuccait kirakni az ajto ele, es mehet. Nincs 1-2 erosebb baratod? Oket at lehetne hivni arra a napra, nem kell verekedni, csak ha beprobalkozna, akkor legyen ott valaki+ rendorseget kihivni, ha balhezik. Vagy ti koltoztok, es ot meg ott hagyjatok, ez is megoldas lehet, ha nem akartok vele semennyire sem konfrontalodni. Sajnalom a helyzetet, de nem ertem, miert nem tortent mar valami ennyi ev alatt.
6/22 anonim válasza:
Anyád ragaszkodik hozzá, hogy ő is a te keretedből éljen? Akkor te keress magadnak egyszemélyes új albit, és hagyd ott kettejüket.
7/22 anonim válasza:
Mondd fel az albérletet, és költözz el anyáddal. Címet nem megadni, telefont kinyomni. Utána már "csak" a főbérlőnek kell őt kidobni onnan..
8/22 anonim válasza:
Fasza kis család vagytok, gyanítom nem Te vagy a világ legjobb tesója anyád meg a világ legjobb anyja azt valami rejtélyes módon a tesóka a szerető család ellenére lett ilyen.
9/22 anonim válasza:
Ha elköltöztök, a drogos utánatok fog menni, az új albérletben fog botrányozni, onnan ezért majd kitesznek titeket, csak az lenne a megoldás, ha anyáddal nem mondanátok meg a drogosnak, hová mentek, de anyád most is a te keresetedből tartja el a szarembert, azután is juttatna neki pénzt a tiedből. Mindkettőtől szabadulnod kell, mert anyád függeléke a züllött testvér.
10/22 anonim válasza:
Hol írta a kérdező hogy az anyja az ő keresetéből tartja el a drogost? Láttál bármi utalás hogy a néni AKARJA a nyakukra a naplopót?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!