Mit csinálnátok ilyen élősködő agresszív testvérrel?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy itthon lakik közel harminc éves dolgozni nem dolgozik, ha dolgozott is, akkor is vagy adott haza pénzt vagy nem, a többit természetesen elverte alkoholra drogokra, meg az isten tudja mire. Ha az ember számonkéri, hogy menjen el dolgozni, vagy kezdjen magával valamit még ő van besértődve és elkezd ordibálni, néha dolgokat is tönkretesz eközben. Anyám egyenesen fél tőle, hogy egyszer őt is megveri, mert nagyon eltud borulni az agya ilyenkor. Már többször mondtuk neki, hogy költözzön el a válasz erre hogy kiröhög. Albérletben lakunk, én dolgozom, anya nem tud sajnos, rokkantnyugdíjas, de azért eljár dolgozni ha tud.Szóval így szinte mindent én fizetek, anyától nem sajnálom ő is mindent megadott nekem, amit tudott, mikor még iskolába jártam, de az egyenesen felháborító, hogy én tartsak el még pluszba egy agresszív barmot is. Mit lehet csinalni ebben a helyzetben? Ti mit tennétek?2020. dec. 6. 13:57
11/22 anonim válasza:
Es miert is kene tudnia az uj cimet a “kedves” testvernek? Nem kell neki elmondani es kesz.
12/22 anonim válasza:
Szepen keresnek jo messze egy masik alberletet es Anyammal koltoznek. Neki a cimet sem adnam meg!
Nem ertelek kerdezo...
13/22 anonim válasza:
Gondolom a munkahelyét nem szeretné feladni. Nem olyan könnyű költögteni, könyörgöm.
15/22 anonim válasza:
Szerintem az van, hogy az anya ragaszkodik a másik gyerekéhez is. Ezt érzi a naplopó és ezért nyeregben van. Itt sajnos az anya a kulcs. Nincs jó megoldás. Csak akkor lesz vége, ha a kérdező felszívja magát és elköltözik.
16/22 anonim válasza:
A 15-ösnek igaza van, a mama meg fogja mondani az új címet a drogosnak, meg hord majd neki pénzt. Az anya a kulcs, nyilván ő nem akar elköltözni sem, mert a csirkefogót akkor ki tartja el. A kérdező keressen egy egyszemélyes albérletet, és költözzön egyedül. Vagy maradjon és tűrjön, ha eltartónak szegődött.
17/22 anonim válasza:
Ja, hogy szerintetek. A kérdező szerint meg fél tőle a néni.
18/22 anonim válasza:
Már rég nem laknának vele együtt, ha annyira utálnák. Mégis maradnak hármasban. Most még nagyon olcsó is az albérlet a megüresedett airbnb-lakások miatt, de most sem jutott eszükbe költözni. Jó így nekik akkor.
19/22 anonim válasza:
Amúgy a here simán menne velük, nem tudnák ellökdösni, nélküle megszökni nem reális, konkrétan nem engedné el őket egyedül, ha testileg ő az erősebb, mert kell neki a pénzük. Mikor látja, hogy készülődnek, kiverné belőlük az új címet, menne utánuk.
20/22 anonim válasza:
15 vagyok. Igaz, van benne valami, hogy fél, tart tőle az anya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!