Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csinálnátok ilyen élősködő...

Mit csinálnátok ilyen élősködő agresszív testvérrel?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy itthon lakik közel harminc éves dolgozni nem dolgozik, ha dolgozott is, akkor is vagy adott haza pénzt vagy nem, a többit természetesen elverte alkoholra drogokra, meg az isten tudja mire. Ha az ember számonkéri, hogy menjen el dolgozni, vagy kezdjen magával valamit még ő van besértődve és elkezd ordibálni, néha dolgokat is tönkretesz eközben. Anyám egyenesen fél tőle, hogy egyszer őt is megveri, mert nagyon eltud borulni az agya ilyenkor. Már többször mondtuk neki, hogy költözzön el a válasz erre hogy kiröhög. Albérletben lakunk, én dolgozom, anya nem tud sajnos, rokkantnyugdíjas, de azért eljár dolgozni ha tud.Szóval így szinte mindent én fizetek, anyától nem sajnálom ő is mindent megadott nekem, amit tudott, mikor még iskolába jártam, de az egyenesen felháborító, hogy én tartsak el még pluszba egy agresszív barmot is. Mit lehet csinalni ebben a helyzetben? Ti mit tennétek?
2020. dec. 6. 13:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%
Az, hogy fél tőle, tökéletes kifogás az anyának, hogy ne kelljen erélyesen fellépni az ingyenélővel szemben.
2020. dec. 6. 18:25
 22/22 anonim ***** válasza:
83%
Kifogás??? Persze, egy rokkantnyugdíjas kifogásokat keres hogy egy ereje teljében lévő drogossal szemben ne kelljen fellépnie, és csak kamuzza hogy fél. Mit is vártam? Itt is a szülőt okolják.
2020. dec. 6. 19:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!