Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fogdos a testvérem, mit tegyek?

Fogdos a testvérem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többször volt mar ilyen, elengedtem mert azt hittem csak veletlen, de mar biztos vagyok benne, hogy nem az, mit tehetek? nem akarok senkinek szolni mert o jonne ki kellemetlenuk, de ez igy nekem az
2021. márc. 13. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer figyelmezteted, másodszor nyakonvered!
2021. márc. 14. 01:44
 12/21 anonim válasza:
85%

10#

Te sem vagy normális… :D

2021. márc. 14. 02:16
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Annyira nyomi vagy, hogy szó nélkül tűröd, meg nem akarsz senkinek szólni róla, mert azt nem akarod, hogy NEKI baja legyen belőle. Mégis feljössz ide és megkérdezed mit csinálj. Persze mi hiába írunk bármit, hogy lépj fel ellene, azt valszeg nem fogod megfogadni úgy sem. Innentől fogva nem tudunk veled mit csinálni. ¯\_(ツ)_/¯
2021. márc. 14. 03:38
 14/21 anonim válasza:
22%
14: imádom az ilyen nyomorultakat, akik máris többesszámban osztják azt észt, mintha itt mindenki a spanjuk lenne :D.
2021. márc. 14. 04:01
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Kiabálj amikor fogdos! Majd csak észreveszik a szüleitek is.
2021. márc. 14. 06:40
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

Tegyük fel, hogy igaz. Látjátok,kedves Válaszolók? Nem hisszük el, pedig van ilyen. Ettől tart a Kérdező, hogy neki sem hinnének a szülei.

Pedig, kedves Kérdező, az életed fog rámenni, ha hagyod, mert most még fogdos, utána, kézzel, utána szájjal, aztán meg is dug. Akár igaz a sztorid, akár nem, ez lesz a vége. Ja, nem a vége. Gumi nem lesz, gyerek, majd kiderül. A Te életed, talán egy fabatkát fog érni, ha akarod. Ha nem. Szóval, szólj minél hamarabb, ne adj utolsó utáni alkalmat, mert nem fogja abbahagyni, megijedni. Nem Te vagy az egyetlen, vannak oldalak a neten, ahol családon belüli erőszakról írnak, történetet osztanak meg, kibeszélik magukból, stb.

2021. márc. 14. 06:45
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
Szólj a szüleidnek első körben. Ha megint megfogdos, nincs mást tenni, tényleg le kell csapni egyet neki, de ne testre hanem fejre, mert abból tanul. Igaza van az előttem válaszolóknak, ha nincs igazi következménye ha megfogdos, akkor.később eldurvulhatnak a dolgok és bátrabb lesz a kis p*cs. Azért fogdossa a hugicáját/nővérét mert más lány a közelébe se menne a kis rohadéknak és kiéli magát rajtad.
2021. márc. 14. 08:54
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Még azt sem tudjuk, hogy milyen neműek vagytok és hány évesek!

Azt sem írtad, hogy mit értesz "fogdosás" alatt?

2021. márc. 14. 10:12
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

16# azert nem hisszük mert van egy kérdező aki először testvér szexelős kérdéséket tett fel. Aztan mindenki leosztotta h perverz azota varial a sztorin, most mar nem perverz hanem ehhez hasonlókat kerdez. Szerintem ez a kerdes is az övé.

De ha megsem meg kell mondani a szülőknek miutan jól nyakon b.szta.

2021. márc. 14. 14:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Nővéremet egyszer markoltam seggbe, majdnem elharapta a nyakam.
ápr. 1. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!