Legyen merszem a bátyám jelenlétében kilépni a tusolóból? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már nagyon régen nem láttuk egymást ruha nélkül, de mostanában egyre többször van az, hogy én már végeztem a tusolással és kijönnék a függöny mögül, de ott van a bátyám. Szerintetek, ha már nagyon régóta nem láttuk egymást úgy, akkor ezt hagyjam és várjam meg míg befejezi a dolgát és kimegy, vagy ne zavartassam magam? Értelmes válaszokat előre is köszi...
(Kb egy év van köztünk én vagyok a kisebb és a gyermekkorunk vége felé járunk, ha kor kell)
2021. febr. 22. 15:21
41/43 A kérdező kommentje:
Igen, az itteni bátorítások miatt :) egyszer legyőztem a félelmemet, azóta már be se jön akkor.
2021. máj. 20. 11:19
42/43 anonim válasza:
Látod kérdező: meg lehetett tenni, és így megoldódni látszik a dolog, így nem megy be.
43/43 anonim válasza:
Simán, ha ellenkező nemű lenne sem kellene, hogy probléma legyen az ilyesmi. Testvérek vagytok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!