Legyen merszem a bátyám jelenlétében kilépni a tusolóból? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már nagyon régen nem láttuk egymást ruha nélkül, de mostanában egyre többször van az, hogy én már végeztem a tusolással és kijönnék a függöny mögül, de ott van a bátyám. Szerintetek, ha már nagyon régóta nem láttuk egymást úgy, akkor ezt hagyjam és várjam meg míg befejezi a dolgát és kimegy, vagy ne zavartassam magam? Értelmes válaszokat előre is köszi...
(Kb egy év van köztünk én vagyok a kisebb és a gyermekkorunk vége felé járunk, ha kor kell)
2021. febr. 22. 15:21
21/43 anonim válasza:
Mindketten fiúk vagytok és hasonló korúak, szóval annyira nem vagytok különbözőek, így nincs miért szégyenkezned előtte. A borotválkozás meg a te dolgod. Azért nem szólhat be, mert te döntöd el, hogy akarsz-e borotválkozni vagy sem. Amúgy nincs a zuhany mellett közvetlenül valami ahova tudsz magadnak rakni törcsit és abban jönnél ki?
22/43 A kérdező kommentje:
hat... csak úgy van, hogy a függönytől számítva kb egy méter (tehát pont ki kell lépni, hogy elérjem xx) És ha ő bent van, akkor ő meg kb 2 méterre áll a törölköző mellett...
2021. febr. 22. 18:31
24/43 anonim válasza:
Hát szerintem lépj ki érte. Az csak egy pillanat, addig ha rád nézne se tudna úgy megnézni. De nem is értem miért nézne meg, hisz a tesója vagy. Esetleg csak véletlen rádpillantana, de nem hiszem, hogy hosszasan nézne, hogy milyen a tested meg borotválkozol-e vagy sem. De ahhoz semmi köze, szóval azért nem szólhat be. De ha neked ez kényelmetlen, meg az is kényelmetlen, hogy kilépj 1 pillantra a törcsiért, akkor várd meg míg végez, vagy szólj neki előtte, hogy most tusolni mész, és addig legyen szíves nem bejönni, mert nem szereted ha bemászkál.
25/43 A kérdező kommentje:
Ebből indult ki a kérdés, de az, hogy akkor garantáltan látna :)(
2021. febr. 22. 18:37
26/43 anonim válasza:
Tudom, hogy ebből indult ki a kérdés, de azt meg TE tudod, szégyenlős vagy-e a bátyád előtt vagy se.
Hogy ki hol szőrös és mit borotvál - a saját döntése. Ráadásul nem függ össze a gátlásokkal vagy szégyenlősséggel.
27/43 anonim válasza:
Jaj, de nem bírom az ilyen kétszínű embereket, akik azt írják, mindketten fiúk vagytok akkor nincs baj. Mert a másik tesó nem lehet ugye bisex vagy meleg és nem nézné meg a tesót mi. És ha lány lenne az egyik, akkor mi van? Ugyanúgy az is tesó. Ki nem állhatom az ilyen kettős mércével rendelkező embereket.
28/43 anonim válasza:
27, mert az edzés utáni öltözőben sem érdekli a fiúkat, hogy ki nézi meg őket, mert nincs abban semmi. Amúgy meg ha biszex a tesója, akkor sem mozdulna rá, hisz a TESTVÉRE. Szóval ez hülyeség amit írsz. Nemhiába nincsenek nagyon vegyes öltözők a közterületeken se (ahol fiúk, lányok együtt öltöznek), de ha veled azonos neműekkel öltözöl, vagy előttük zuhanyzol kutyát sem érdekel, hisz ugyanolyanok vagytok, nem lehet annyi különbség 2 fiú teste között.
29/43 anonim válasza:
Én nem szeretek idegenekkel pucérkodni, leszarom, hogy egyneműek vagyunk.
30/43 anonim válasza:
29, nyilván nem rád gondolok ezalatt akkor, de a legtöbb embert nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!