Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy jobban...

Mit tegyek, hogy jobban elviselje apám jelenlétét?

Figyelt kérdés

Undorítónak találom. Sosem mos kezet már vagy 1 hónapja nem fürdött, nincs semmi személyes higéniája. Mióta visszaköltözött hozzánk 2 üveg fertőtlenítőt használtam el, mert mindig mosom, amihez hozzáért. Tegnap el is bőgtem magam, hogy egy ilyen undormánnyal kell együtt élnem.

19/L

(Nem, nem tudok elköltözni. Nem akarok belemenni nagyon, hogy miért nem, de nem és őt se lehet kirakni.)

2020. júl. 8. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Évek óta szenvedünk a problémával eddig sajnos sikertelenül, remélem tudnak valami okosat mondani az utánam szólók.

Kitartást! 🤞

2020. júl. 8. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem apám, míg ismertem, soha, egyszer sem takarított, de olyan szinten sem, hogy pl. a zuhanyt vagy a vécét maga után kimossa. A koszos alsógatyáját is simán ott hagyta a fürdő közepén, ahol letúrta magáról.

Mondjuk ő legalább személy szerint naponta tisztálkodott, ezzel nem volt gond, minden nap fürdött stb.

Megértelek titeket, mert az még borzalmasabb, ha nem is tisztálkodik.

Nem akarlak elkeseríteni titeket, de nem tudtok mit csinálni. Nem fognak változni. Vagy kompromisszumot köttök, vagy menekültök, nincs más választás. És mielőbb menekülni kell, mert az elnyomott keserűség meg düh emiatt megmérgezi az ember lelkét egy idő után.

2020. júl. 8. 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, te vagy az ápolónő a szellemileg leépült alkoholista apával?
2020. júl. 8. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem segít tudom,de szerintem is valami mentális problémára vezethető ez vissza.
2020. júl. 8. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Pontosan tudod, hogy nincs más megoldás! Mire számítasz, csodára? Nincsenek csodák! Vagy belebolondulsz vagy elköltözöl! És ezt te pontosan tudod! Ne kifogást keress! Olyan nincs, hogy nem lehet elköltözni!
2020. júl. 8. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Öcsém ilyen. Szennyestartóba beledobni a cuccát luxus neki. Ha kivesz valamit a hűtőből, mindig valami kis ételmaradékot hagy maga után a konyhaasztalon, mintha direkt csinálná. Kezet ő sem mos, csupa fekete a körme. Iszik, alkesz szegényem. Tudja, hogy rosszul keres, de nem tesz azért, hogy változzon. Úgy van vele ha a szülők elmennek ő majd a szülői házban él majd tovább. Ez abból az okból frusztráló, hogy tudom milyen igénytelen. Ezáltal lehet 1 hónap alatt leamortizálná a házat. És ha csak részaránytulajdonos lesz akkor köszi, de ebből nem kérnék. A részemet inkább az államnak adom. A ti apátok is olyan lehetett, mint most öcsém. Csak tudnám kinek volt hozzá gusztusa, hogy még szaporodik is?
2020. júl. 8. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád hol van a történetben?

Ő nem tesz semmit? Miért költözött vissza?

2020. júl. 8. 13:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Eddig munkásszállón lakott, de kirakták mert a szoba előtt nem lehetett elmenni olyan büdös volt. (Nem csodálkozom, egy vödörbe csinálta a kis és nagy dolgát is.)

Anyám tolerálja, de eléggé őszinte vele. Megmondja neki, hogy egy undorító csődtömeg meg ilyenek, de nem fogja fel.

De azért köszönöm mindenki válaszát!

2020. júl. 8. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mért nem rakjátok ki az utcára, mért hajtjátok önként a fejeteket a vérpadra. Attól, hogy közli vele, hogy undorító csődtömeg, nem fog megváltozni.
2020. júl. 8. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!