Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Legyen merszem a bátyám...

Legyen merszem a bátyám jelenlétében kilépni a tusolóból? (többi lent)

Figyelt kérdés

Már nagyon régen nem láttuk egymást ruha nélkül, de mostanában egyre többször van az, hogy én már végeztem a tusolással és kijönnék a függöny mögül, de ott van a bátyám. Szerintetek, ha már nagyon régóta nem láttuk egymást úgy, akkor ezt hagyjam és várjam meg míg befejezi a dolgát és kimegy, vagy ne zavartassam magam? Értelmes válaszokat előre is köszi...

(Kb egy év van köztünk én vagyok a kisebb és a gyermekkorunk vége felé járunk, ha kor kell)

2021. febr. 22. 15:21
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
56%
2021. febr. 22. 20:19
 32/43 anonim ***** válasza:
57%

Te kivered neki, ő kiveri neked, de semmi buzulás. Buzulás az nuku :DDD

De amúgy viccet félretéve szerintem túlreagálod, fiúk vagytok mindketten, ha lány lenne megérteném, hogy szégyellős vagy. Vagy csináljatok beosztást, ki mikor megy fürdeni, ha ennyire zavar és akkor véletlenül sem futtok össze.

Te reggel fürdesz, ő este, akkor nem zavarjátok egymást.

2021. febr. 22. 22:58
 33/43 anonim ***** válasza:
72%

Csak fogd magad és simán gyere ki, ne zavartasd magad e miatt.

Semmi nincs abba, ha már rég látott meztelenül.

Ugyan az lóg neked is ott, mint neki.

21/f

2021. febr. 22. 23:01
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Annyi hasonló kerdes van..es továbbra sem ertem mi az a k.rvafontos dolog amit csak akkor lehet elintézni amikor a másik fürdik, azon kívül ha szökőévente rájön a masikra a hígfosás..

Ha zavar szólj hogy ne akkor nyüzsögjenek a fürdőbe amikor bennt vagy. Ennyi maganszféra jusson már mindenkinek!

2021. febr. 22. 23:18
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz azzal, hogy Ő bent van. Nyugodtan lépj ki, vagy szólj neki, hogy nyujtsa be a törcsit.

Miért kellene neked is borotválnod magad, ha ő azt csinálja. A szőr, vagy a szörtelenség egyéni dolog. Vagy attól félsz, hogy megszól miatta?

(egyébként, honnan tudod, hogy borotválja???)

2021. febr. 23. 06:54
 36/43 anonim válasza:
100%
ez meg a másik honnan tudod hogy mindenhol borotválja kamu szaga van a kèrdèsnek!
2021. febr. 24. 18:56
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan kiléphetsz! Végülis a testvéred! Tegyél úgy mintha egyáltalán nem zavarna a dolog, és ne is zavarjon! Mi a legrosszabb? Hogy beszól valamit? Akkor szólj vissza!

Nem kell ám ebből ekkora ügyet csinálni. Kilépsz és kész. Biztos látott már a testvéred olyat és nem fog meglepődni azon, hogy mi van a lábaid között!

2021. febr. 25. 21:56
 38/43 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem, ha egy 16 eves fiu zuhanyzik, a testverenek semmi keresnivaloja nincs bennt a furdoben. Intim szfera is van a vilagon. Inkabb az a gaz, amit a tesod csinal, vilagositsd fel.

31N

2021. febr. 25. 23:24
 39/43 anonim válasza:
100%
Mivel testvérek vagytok szerintem nem alakulhat ki ebből kinos sztiuácio, nyugodtan kijohetsz nem fog semmi megjegyzest tenni, hiszen a testvered és kinosan sem kell magad erezned.
2021. máj. 8. 17:01
 40/43 anonim ***** válasza:

Kérdező: Legyőzted már a szégyenlősségedet?

Ha megtörtént, volt valami megjegyzése?

2021. máj. 10. 06:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!