Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Problémát okoz a szüleitek...

Problémát okoz a szüleitek jelenléte nektek közösségben?

Figyelt kérdés
Akár hova megyünk közösen egyszerűen nem tudom elengedni magam nagyon frusztrált érzés nektek van hasonló problémátok? Régi konzervatív gondolkodásúak mindenért megszólnak cikkiznek velem semmi kedvem nincs velük menni sehová jövő héten esküvőre kell mennem velük de előre félek már megint elcseszik a hangulatom a rendezvényen.
2020. aug. 16. 13:28
 1/7 Thispain ***** válasza:
99%
Lesz@rni, és továbbra is olyannak lenni, amilyen, vagy ellépni tőlük megérkezés után.
2020. aug. 16. 13:39
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nem járok velük közösségbe és ennek megvan az oka. Bárhol, bármelyik pillanatban képesek egymás torkának ugrani semmiségek miatt és úgy üvöltöznek egymással, hogy az utcavégi putris cigányok elbújhatnak mellettük. Nekem ehhez sem kedvem, sem időm, sem energiám, hallgattam eleget amíg velük kellett laknom.
2020. aug. 16. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Nekem nem okoz gondot, pedig nem vagyunk egyformák, de tiszteljük egymást.
2020. aug. 16. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gondot okoz. Apuval olyanok vagyunk mint az idegenek, anyu még több okból is problémás. Egyrészt nagyon rossz a kapcsolatunk és kínos személyisége van. Másrészt gyerekkorban rendszeresen kritizált, ha rokoni találkozón túl sokat/túl keveset beszéltem, ha túl sok levegőt vettem kb abba is belekötött. Így ha a közelben van biztos meg nem szólalok, ha nem muszáj. Egyszerűen tipikusan az az ember, aki ha nem az anyám lenne és nem lenne muszáj vele laknom egy jó ideig, akkor biztosan nem szólnék hozzá soha.
2020. aug. 16. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mostanság egyszerűen nincs közös társaságunk. Régebben fiatalon sokszor zavart, mert nem tudtam elengedni magam.

Plusz apám alapból a mindenkit túlkiabáló, nagydumás piás volt aki sokszor le is égetett engem aztán rajtam röhögött a társaság, elég megalázó volt. NA meg ugye lerészegedett ami meg mindenkinek kínos volt.

Ahogy az előző is mondja, ha nem a szüleim lettek volna, akkor messzire elkerültem volna őket.

2020. aug. 16. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg az nem megoldható, hogy te nem mész?
2020. aug. 17. 17:11
 7/7 BeefEater ***** válasza:
Nekem nem. Volt, hogy baráti társaságba is elhívtam őket (és volt, hogy a haver szülei jöttek).
2020. aug. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!