Szerintetek hogy kell öltözködnie egy tehetősebb embernek egy közösségben?
Szerintem olyan cuccokat vegyél fel, amik tetszenek ártól függetlenül...
Ha épp olyan ruhák ezek, amik drágábbak, ráadásul te meg is tudod ezeket venni, csak duplán jól jársz.
És ne érdekeljen, ki mit mond!
Sztem ízlésesen.
Én is megengedhetem magamnak, h olyan ruhát hordjak amilyet akarok. Lehetőség szerint jó minőségű, nekem tetsző ruhákat vásárolok, márkától árfekvéstől függetlenül. Elsődleges szempont, h ne legyen rajta hivalkodó márkajelzés! A legjobb, ha csak belül van. Úgy is mindegy, kitől vettem.
Nem szokott gondom lenni a ruháim miatt sehol.
Szerintem sem kell megfelelned azoknak az osztálytársaknak,jelen esetben akik így kihúzzák a címkét a ruhádból.Én amolyan 'szegény gyerek' vagyok,ráadásul lány,ezért mindig gond az öltözködés. Környezetemben nincsenek olyan osztálytársak akik márkásan,de ízlésesen öltözködnek.Itt csak amolyan ízléstelen rongyrázás megy,viszont engem nem zavarna ha látnák tehetősebb társaimat ízlésesen felöltözve.Annyival tudnám le hogy ez igen,ez stílus,igazán jó hogy megteheti,én is így cselekednék.Azzal is tisztában vagyok hogy a magam módján én is haladok, és tudom hogy egyszer én is járhatok szép ruhákban.
Szerintem célszerű úgy öltözni ahogy jól érzi magát az ember,ennek pedig legjobb ha nem szab határt a pénztárca.Az hogy a támogatnak a szüleid,pedig abszolút tisztelendő,hiszen én is csak akkor vállalnék gyereket ha a magam mércéjének megfelelően a legjobbat tudnám biztosítani.
Az osztálytársaid irigykednek,ráadásul tapintatlan módon.Ez a viselkedés őket igazolja,te emiatt ne változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!