Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Legyen merszem a bátyám...

Legyen merszem a bátyám jelenlétében kilépni a tusolóból? (többi lent)

Figyelt kérdés

Már nagyon régen nem láttuk egymást ruha nélkül, de mostanában egyre többször van az, hogy én már végeztem a tusolással és kijönnék a függöny mögül, de ott van a bátyám. Szerintetek, ha már nagyon régóta nem láttuk egymást úgy, akkor ezt hagyjam és várjam meg míg befejezi a dolgát és kimegy, vagy ne zavartassam magam? Értelmes válaszokat előre is köszi...

(Kb egy év van köztünk én vagyok a kisebb és a gyermekkorunk vége felé járunk, ha kor kell)

2021. febr. 22. 15:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 16-17 év azért már nem igazán gyerekkor, és csak rajtad múlik, hogy kijössz a függöny mögül vagy nem. Ha téged nem zavar, hogy úgy láthat, akkor nincs miért zavartatnod magad.
2021. febr. 22. 16:07
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem értem. Lakás, ha jól gondolom, nem pedig kollégium, munkahely, tábor, hogy közös tusoló legyen. Miért nem tud 10-15 percet várni, míg letusolsz? Komolyan pont akkor kell bemennie a dolgát végezni?
2021. febr. 22. 16:07
 13/43 anonim ***** válasza:
88%
Azonos neműek között semmi probléma nincs a meztelenséggel. De ha téged zavar, akkor kérd meg, hogy ne akkor jöjjön be, mikor épp te is benn vagy. Ha tahó, és nem érdekli, mit kérsz, akkor pedig javaslom a zár vagy rigli használatát.
2021. febr. 22. 16:18
 14/43 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem dugjatok!
2021. febr. 22. 16:44
 15/43 anonim ***** válasza:
91%
Akárki bejön a fürdőbe, miközben én ott vagyok, számolnia kell azzal, hogy meglát. Ez ne az én problémám legyen már. Családtagról van szó, akkor mitől tartasz? Ráadásul azonos nemű. Kicsit túlspirázod a dolgot.
2021. febr. 22. 17:05
 16/43 anonim ***** válasza:
94%
Küldd ki a fürdőből olyankor.
2021. febr. 22. 17:31
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken a fürdő többnyire zárható. Zárd be magad után! Biztos nem hal bele, ha nincs bent 10 percet. Ha meg fent akad ezen, kijelented, hogy téged zavar ha bejárkál. Pont.
2021. febr. 22. 17:55
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ne izélj már ezen. Olyan ez, mint edzés után az öltöző. Ne zavartasd magad.
2021. febr. 22. 18:02
 19/43 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat (persze még jöhetnek)

Zár az nincs a fürdőn...

Az sem gáz, hogy ő borotválja mindenhol magát, én meg nem? Így sem ciki a dolog?

2021. febr. 22. 18:22
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
én pont leszarom, mit csinál a tesóm a saját testével. nem érdekel, és nem is ítélem el miatta. az ő dolga.
2021. febr. 22. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!