Legyen merszem a bátyám jelenlétében kilépni a tusolóból? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már nagyon régen nem láttuk egymást ruha nélkül, de mostanában egyre többször van az, hogy én már végeztem a tusolással és kijönnék a függöny mögül, de ott van a bátyám. Szerintetek, ha már nagyon régóta nem láttuk egymást úgy, akkor ezt hagyjam és várjam meg míg befejezi a dolgát és kimegy, vagy ne zavartassam magam? Értelmes válaszokat előre is köszi...
(Kb egy év van köztünk én vagyok a kisebb és a gyermekkorunk vége felé járunk, ha kor kell)
2021. febr. 22. 15:21
11/43 anonim válasza:
Ez a 16-17 év azért már nem igazán gyerekkor, és csak rajtad múlik, hogy kijössz a függöny mögül vagy nem. Ha téged nem zavar, hogy úgy láthat, akkor nincs miért zavartatnod magad.
12/43 anonim válasza:
Mondjuk én nem értem. Lakás, ha jól gondolom, nem pedig kollégium, munkahely, tábor, hogy közös tusoló legyen. Miért nem tud 10-15 percet várni, míg letusolsz? Komolyan pont akkor kell bemennie a dolgát végezni?
13/43 anonim válasza:
Azonos neműek között semmi probléma nincs a meztelenséggel. De ha téged zavar, akkor kérd meg, hogy ne akkor jöjjön be, mikor épp te is benn vagy. Ha tahó, és nem érdekli, mit kérsz, akkor pedig javaslom a zár vagy rigli használatát.
15/43 anonim válasza:
Akárki bejön a fürdőbe, miközben én ott vagyok, számolnia kell azzal, hogy meglát. Ez ne az én problémám legyen már. Családtagról van szó, akkor mitől tartasz? Ráadásul azonos nemű. Kicsit túlspirázod a dolgot.
16/43 anonim válasza:
Küldd ki a fürdőből olyankor.
17/43 anonim válasza:
Jobb helyeken a fürdő többnyire zárható. Zárd be magad után! Biztos nem hal bele, ha nincs bent 10 percet. Ha meg fent akad ezen, kijelented, hogy téged zavar ha bejárkál. Pont.
18/43 anonim válasza:
Jajj, ne izélj már ezen. Olyan ez, mint edzés után az öltöző. Ne zavartasd magad.
19/43 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (persze még jöhetnek)
Zár az nincs a fürdőn...
Az sem gáz, hogy ő borotválja mindenhol magát, én meg nem? Így sem ciki a dolog?
2021. febr. 22. 18:22
20/43 anonim válasza:
én pont leszarom, mit csinál a tesóm a saját testével. nem érdekel, és nem is ítélem el miatta. az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!