Jogosan hisztizik a féltesom? Szerinte én többzsebpénzt
kapok mint ö.
Figyelt kérdés
Apukám havi 25.000ft fizet gyerektartást. Ebből 15.000ft-t anya 13 éves korom óta nekem ad. Így van spórolt pénzem is.
Apukám nekem is és a féltesomnak is ad 10.000ft zsebpénzt havonta.
Most fogom elkezdeni a jogsit és mondtam apukámnak vacsora közbe hogy ha meglesz veszek egy autót is. A féltesom elösször kiröhögött h miből és mikor mondtam hogy van félretett pénzem röhögött h apa 10.000ft-jából sokat lehet spórolni. Mondtam hogy nem csak abból mert amit apa ad gyerektartást abból anya ad és azt is gyüjtöm. Nem mondtam mennyit ad oda de féltesom hisztizik h nekem nem járna zsebpénz apámtól mert fizet gyerektartást.
Elhiszem, hogy nem tetszik a féltesódnak, de nem jogosan hisztitik. Igazából jobb is lett volna ha nem mondod el neki, hogy apád által, de anyádtól kapsz még pluszba zsebpénzt, amihez igazán semmi köze nincs. Igazából már mindenki leírta amit kellett, csak épp unatkoztam, és megragadott ez a kérdés.
2021. febr. 10. 06:33
42/45 anonim válasza:
Szóval te összesen 25öt kapsz, a tesó pedig 10et.
És azt kérdezed hogy jogosan hisztizik-e?
Ha ez fordítva lett volna most azt a kérdést olvasnánk hogy "mekkora rohadékok a szüleim fele annyi zsebpénzt se kapok mint tesóm?"
2021. febr. 10. 10:16
43/45 anonim válasza:
Okoska az anyjatól kapja a pluszpénzt, aki egyedül tartja el, a másik gyereknek másik anyja van, és két szülő tartja el. Csak már nem fog a volt feleség az új feleség gyerekének perkálni?
2021. febr. 10. 10:24
44/45 anonim válasza:
Az zavarja be a butákat, hogy a gyerektartásból kapod. Ha anyud eltenné a gyerektartást, majd ugyanannyi összeget kivenne a tárcájából, az idióta tesó értené, hogy kapsz apudtól és kapsz anyudtól, és neki ahhoz semmi köze, hogy anyudtól mit kapsz.
2021. febr. 10. 17:27
45/45 anonim válasza:
Döbbenetes, hogy mennyien nem értették az első pár oldal válaszolói közül, hogy mi is a szituáció. Tessék megtanulni értően olvasni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!