Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan hisztizik a féltesom?...

Jogosan hisztizik a féltesom? Szerinte én többzsebpénzt kapok mint ö.

Figyelt kérdés

Apukám havi 25.000ft fizet gyerektartást. Ebből 15.000ft-t anya 13 éves korom óta nekem ad. Így van spórolt pénzem is.

Apukám nekem is és a féltesomnak is ad 10.000ft zsebpénzt havonta.

Most fogom elkezdeni a jogsit és mondtam apukámnak vacsora közbe hogy ha meglesz veszek egy autót is. A féltesom elösször kiröhögött h miből és mikor mondtam hogy van félretett pénzem röhögött h apa 10.000ft-jából sokat lehet spórolni. Mondtam hogy nem csak abból mert amit apa ad gyerektartást abból anya ad és azt is gyüjtöm. Nem mondtam mennyit ad oda de féltesom hisztizik h nekem nem járna zsebpénz apámtól mert fizet gyerektartást.

2021. febr. 9. 18:30
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem meg csak egy apától kap zsebpénzt, akitől a féltesója is, csak mellé az anyjától is kap, a féltesó meg a saját anyjától nem kap semmit.

Marhaság, mondd neki, hogy te az anyukádtól is kap zsebpénzt, nem csak az apukádtól, ha neki nem tetszik, kérjen ő is az anyjától!

(gyerektartás az anyának jár, hogy a gyerekre költse, az anya úgy használja fel, ahogy akarja)

Viszont!

Anyukád tudja, hogy apukád is ad neked zsebpénzt?

2021. febr. 9. 18:59
 12/45 anonim ***** válasza:
20%

Attól függ hány évesek vagytok. Gondolom te 17 körül. Ha a feltesód is ott körül van akkor kicsit igazságtalannak tartom (ha én lennék a szülő akkor ugyanannyi pénz adnék mindkettőtöknek, hogy ne legyen vita)

De ha mondjuk csak 10 éves akkor nyílván nem adnék annyi pénzt neki mint egy 17 évesnek...

2021. febr. 9. 19:09
 13/45 anonim ***** válasza:
17%
Asszem nem értem. Most 2 apa van vagy 1?
2021. febr. 9. 19:10
 14/45 anonim ***** válasza:
6%
Nekem olyan 7,5k hetente a zsebpénzem😎17F
2021. febr. 9. 19:12
 15/45 anonim ***** válasza:
67%
Mennyi olvasni és értelmezni nem tudó ember osztja az észt, elképesztő!
2021. febr. 9. 19:18
 16/45 anonim ***** válasza:
81%

Már hogy lenne igazságtalan? Mondd meg öcsédnek, ha annyira irigyli ezt a helyzetet, gondolja végig, hogy neked elváltak a szüleid, anyád újraházasodott stb, ha szerinte ez annyira jó szitu egy gyereknek, akkor noszogassa az anyját, hogy ő is elvált szülők gyereke akar lenni, de gondolom, az már nem tetszene neki annyira.

Nekem féltestvérem (húgom) volt ilyen, húzta a száját, mert két helyről kaptam ajándékot, de leoltottam, hogy inkább örüljön, hogy nem kellett végignéznie egy csúnya válást, és együtt vannak szeretetben a szülei és nem a nevelőapja neveli.

2021. febr. 9. 19:33
 17/45 anonim ***** válasza:
18%
Igazából nem tiszta a dolog: az apukátok közös? Együtt laktok? Vagy most mi van?
2021. febr. 9. 19:33
 18/45 anonim ***** válasza:
93%
A lényeg, hogy a 15-öt anyádtól kapod. Más kérdés, hogy a tartásdíjból adja oda neked.
2021. febr. 9. 19:40
 19/45 anonim ***** válasza:
82%
16-os azért ez sem mindig igaz. Én két féltesóm örültek, mikor a szüleik végre elválltak, olyan ocsmányul bántak egymással. Az én apám mellett végre békesség volt. Nem mindig tragédia a válás...
2021. febr. 9. 19:55
 20/45 anonim ***** válasza:
11%
Jó tesók lehettek Ti is
2021. febr. 9. 19:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!