Jogosan hisztizik a féltesom? Szerinte én többzsebpénzt kapok mint ö.
Apukám havi 25.000ft fizet gyerektartást. Ebből 15.000ft-t anya 13 éves korom óta nekem ad. Így van spórolt pénzem is.
Apukám nekem is és a féltesomnak is ad 10.000ft zsebpénzt havonta.
Most fogom elkezdeni a jogsit és mondtam apukámnak vacsora közbe hogy ha meglesz veszek egy autót is. A féltesom elösször kiröhögött h miből és mikor mondtam hogy van félretett pénzem röhögött h apa 10.000ft-jából sokat lehet spórolni. Mondtam hogy nem csak abból mert amit apa ad gyerektartást abból anya ad és azt is gyüjtöm. Nem mondtam mennyit ad oda de féltesom hisztizik h nekem nem járna zsebpénz apámtól mert fizet gyerektartást.
Na, akkor az ertetkeneknek:
Janinak van két gyereke két különböző nőtől. Pisti Katitól, akitől elvált, és Karesz Maritól, akivel együtt él. Jani fizet a Katinak 25e gyerektartast . Kati ebből ad a Pistinek 13-at. Jani ad mindkét gyereknek havi 10et. A Karesz szerint Jani nem kellene hogy adjon a Pistinek. Karesznek nincs igaza.
Úgy van ahogy a 21es irja.
A féltesom az apánkal él együtt. Én anyával. És mivel elváltak tartásdijat kell fizetnie apámnak.
A féltesomnak nem tetszik hogy apa amit fizet gyerektartást azt megkapom én. Szerinte apámnak már nem kéne adnia nekem plusszba. Vagy az ő részét kipotolnia-én meg ezt nem tartom jogosnak. Mert engem anyukám egyedül nevel. Őt mindkettő szülője. Az tényleg anyukám döntése hogy ad a gyerektartásból.
kérdező ne foglalkozz a károgókkal, köztük a tesóddal
az neked jár és kész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!