Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan hisztizik a féltesom?...

Jogosan hisztizik a féltesom? Szerinte én többzsebpénzt kapok mint ö.

Figyelt kérdés

Apukám havi 25.000ft fizet gyerektartást. Ebből 15.000ft-t anya 13 éves korom óta nekem ad. Így van spórolt pénzem is.

Apukám nekem is és a féltesomnak is ad 10.000ft zsebpénzt havonta.

Most fogom elkezdeni a jogsit és mondtam apukámnak vacsora közbe hogy ha meglesz veszek egy autót is. A féltesom elösször kiröhögött h miből és mikor mondtam hogy van félretett pénzem röhögött h apa 10.000ft-jából sokat lehet spórolni. Mondtam hogy nem csak abból mert amit apa ad gyerektartást abból anya ad és azt is gyüjtöm. Nem mondtam mennyit ad oda de féltesom hisztizik h nekem nem járna zsebpénz apámtól mert fizet gyerektartást.

2021. febr. 9. 18:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
81%

Na, akkor az ertetkeneknek:

Janinak van két gyereke két különböző nőtől. Pisti Katitól, akitől elvált, és Karesz Maritól, akivel együtt él. Jani fizet a Katinak 25e gyerektartast . Kati ebből ad a Pistinek 13-at. Jani ad mindkét gyereknek havi 10et. A Karesz szerint Jani nem kellene hogy adjon a Pistinek. Karesznek nincs igaza.

2021. febr. 9. 20:02
 22/45 anonim ***** válasza:
67%
19, de a lényegen nem változtat, van akinek békében vagy ordítozások és erőszak közepette elválnak a szülei, míg a másik gyereknek meg szeretetben együtt vannak. Még ha jobb is, hogy elváltak a szüleid, mert szar volt a helyzet, akkor is azt kívánnád, hogy bárcsak együtt lennének békességben és szeretetben, és a saját apáddal laknál együtt, nem idegen férfival, nem?
2021. febr. 9. 20:02
 23/45 anonim ***** válasza:
94%
Nem feltétlen. Én tiniként kívántam, hogy váljanak el pl, és ezt teljesen komolyan mondom. Voltak problémák, és ezt nem tudtam ennél jobban kifejezni akkor.
2021. febr. 9. 20:04
 24/45 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként az sem garantált, hogy ahol nincs válás, ott szeretetben együttélés van...
2021. febr. 9. 20:08
 25/45 anonim ***** válasza:
84%
Ha féltesódnak nem ő az apja akkor semmi köze hozzá. Kérjen a saját apjától.
2021. febr. 9. 20:21
 26/45 anonim ***** válasza:
97%
Anyádat nem tudnám hibáztatni, gondolom kompenzálni akarja, hogy te apa nélkül nőttél fel. Szerencsére a kapott pénzt nem elherdáltad, hanem összegyűjtötted. Ha a testvéred apja nem szól érte, mert mondjuk ez a pénz nem hiányzik a napi megélhetés miatt, akkor nincs igaza a tesódnak.
2021. febr. 9. 20:53
 27/45 anonim ***** válasza:
67%
Itt a válaszolók egyik fele megtanulhatna szöveget értelmezni.
2021. febr. 9. 20:55
 28/45 A kérdező kommentje:

Úgy van ahogy a 21es irja.

A féltesom az apánkal él együtt. Én anyával. És mivel elváltak tartásdijat kell fizetnie apámnak.

A féltesomnak nem tetszik hogy apa amit fizet gyerektartást azt megkapom én. Szerinte apámnak már nem kéne adnia nekem plusszba. Vagy az ő részét kipotolnia-én meg ezt nem tartom jogosnak. Mert engem anyukám egyedül nevel. Őt mindkettő szülője. Az tényleg anyukám döntése hogy ad a gyerektartásból.

2021. febr. 9. 21:32
 29/45 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként tényleg döbbenet, milyen kevesen olvasnak értőn...
2021. febr. 9. 21:35
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

kérdező ne foglalkozz a károgókkal, köztük a tesóddal

az neked jár és kész

2021. febr. 9. 21:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!