Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Efelett szemethunynátok, vagy...

Efelett szemethunynátok, vagy zavarna?

Figyelt kérdés
A "húgommal" ikertestvérek vagyunk, egypetéjüek. A pasija a héten másodjára csókolt meg elvileg véletlenül. Éredekes hogy az én barátommal nem történt még ilyen mert meg tud különböztetni minket. A helyemben mit csinálnátok? Számomra elég kellemetlen, ez a hátránya az ikerségnek. 21N

2021. jan. 29. 12:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
27%

Aki nem elég jó megfigyelö, az összekeverheti simán az egypetéjü ikreket, és aki nem elég jó megfigyelö (föleg, ha férfi), nem igazán jegyzi meg, ki milyen melegítöben van, vagy éppen milyen hosszú a haja, azaz elöfordul, hogy téved.

3-as: ha a kérdezö testvére LÁNY, és EGYPETÉJÜ IKREK, akkor a kérdezlö hogy lehetne pasi?????

2021. jan. 29. 13:04
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom... Több ikerpàr van a környezetemben. Azért meglehet őket külömböztetni, annak aki ismeri őket. Ha a tesód pasija összekever titeket, az kicsit gáz, illene jobban megfigyelje, hogy is néz ki a baràtnője.
2021. jan. 29. 13:04
 13/36 anonim ***** válasza:
96%

Vicces vagy kérdező...

De oké, tegyük fel, hogy nem kamu. Meddig tartott volna kinyögni, hogy te a másik vagy?! Inkább hagytad és vissza csókoltál? Szóval te is akartad. Nemde?

2021. jan. 29. 13:05
 14/36 A kérdező kommentje:
tiltakoztam, tehát konkrétan nem smároltunk, de akkor is rossz dolog...
2021. jan. 29. 13:05
 15/36 anonim ***** válasza:
98%
Írd már le kérlek, hogy ezt a történetet hogy kell elképzelni? Hogyan tiltakoztál, ha mégis megtörtént? 😀
2021. jan. 29. 13:08
 16/36 A kérdező kommentje:
Hát annyi történt hogy odajött meg akart csókolni, én eltoltam és mondtam hogy szerintem hol van a húgom és hogy szerintem őt keresi.
2021. jan. 29. 13:12
 17/36 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az elképzelhetö, hogy a srác bejön és szájrapuszival köszönti a barátnöjét, illetve néha tévedésböl annak a testvérét.

Aki szerint meg nem lehet összetéveszteni ikreket: nekem (egypetéjü) iker lányaim vannak, a családban a többség meg tudja öket különböztetni, de az öcsém folyamatosan összekeveri öket, pedig napi szintem találkounk.

2021. jan. 29. 13:13
 18/36 anonim ***** válasza:
95%
És erre a srác hogy reagált?
2021. jan. 29. 13:14
 19/36 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondot köszi és elment.
2021. jan. 29. 13:15
 20/36 anonim ***** válasza:
85%

Akkor ennek miért is kerítesz ekkora feneket, hogy még kérdést is kiírsz róla? Nem történt semmi.

Inkább az a helyzet, hogy te fantáziálsz a tesód pasijáról!

2021. jan. 29. 13:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!