Efelett szemethunynátok, vagy zavarna?
Nyilván valóban tévedett, mert senki nem olyan őrült, hogy egy tök egyformával kezdjen ki mint a barátnője, ráadásul családon belül.
Egypetéjű ikerként mi a fene pluszt tudnál neki adni?
A te pasid biztos jobb megfigyelő, hogy esetenként megjegyzi, hogy rajtad piros póló van, a húgodon meg kék, de ha még egyformán is öltöztök, akkor még ez is gond.
Nem adnék neki rá lehetőséget.
Amúgy ez kamu kérdés, abszolút életszerűtlen. Fejezd is be.
Elõfordulhat, hogy valóban tévedett.Mit mondtál neki egyénként?
1._es."ráadásul családon belül"sajnos nagyon sok családban vannak olyan helyzetek,ahol az anyós a vejjel, a keresztlány rámászna a keresztapjára, vagy sógor kikezd a ságornõvel vagy forditva stb.Sajnos vannak ilyen történetek is.
Miért tenné fel valaki kamuból ilyen kérdést? Ez tök hihető, nincs ezzel semmi baj!
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a testvéred pasija bizonyára kicsit figyelmetlen, ezért történhetnek meg ilyen dolgok.😂
1-es vagyok
Kiragadtál valamit, ami nem a lényeg!
Mi a francért bonyolítaná valaki az életét, egy pont ugyanolyannal, mint amilyen van neki?...ez lett volna a lényeg!
A "családon belült" csak azért írtam, mert ott hamarabb kiderülnek a dolgok - még nem ikrek esetén is - mintha egy tök ismeretlennel próbálkozik 2 megyével arrébb.
Egyébként szerintem is egy ócska kamu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!