Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Efelett szemethunynátok, vagy...

Efelett szemethunynátok, vagy zavarna?

Figyelt kérdés
A "húgommal" ikertestvérek vagyunk, egypetéjüek. A pasija a héten másodjára csókolt meg elvileg véletlenül. Éredekes hogy az én barátommal nem történt még ilyen mert meg tud különböztetni minket. A helyemben mit csinálnátok? Számomra elég kellemetlen, ez a hátránya az ikerségnek. 21N

2021. jan. 29. 12:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván valóban tévedett, mert senki nem olyan őrült, hogy egy tök egyformával kezdjen ki mint a barátnője, ráadásul családon belül.

Egypetéjű ikerként mi a fene pluszt tudnál neki adni?

A te pasid biztos jobb megfigyelő, hogy esetenként megjegyzi, hogy rajtad piros póló van, a húgodon meg kék, de ha még egyformán is öltöztök, akkor még ez is gond.

2021. jan. 29. 12:51
 2/36 anonim ***** válasza:
94%

Nem adnék neki rá lehetőséget.

Amúgy ez kamu kérdés, abszolút életszerűtlen. Fejezd is be.

2021. jan. 29. 12:52
 3/36 anonim ***** válasza:
73%
Remélem hogy legalább nem pasi vagy 🙃🙂😂
2021. jan. 29. 12:55
 4/36 anonim ***** válasza:
97%
21 évesen még véletlenül se hordjátok különbőzőképp a hajatokat, vagy nem emlékszik arra a pasi, hogy kit milyen ruhában látott reggel... Igen, biztos...
2021. jan. 29. 12:55
 5/36 anonim ***** válasza:
38%

Elõfordulhat, hogy valóban tévedett.Mit mondtál neki egyénként?

1._es."ráadásul családon belül"sajnos nagyon sok családban vannak olyan helyzetek,ahol az anyós a vejjel, a keresztlány rámászna a keresztapjára, vagy sógor kikezd a ságornõvel vagy forditva stb.Sajnos vannak ilyen történetek is.

2021. jan. 29. 12:56
 6/36 anonim ***** válasza:
92%
Ja, neked nincs szád, meg se mukkansz, sem előtte, sem utána, ugyanolyan ruhában vagytok folyton tesóddal és csak úgy a semmiből odateleportál melléd és váratlanul megcsókol tesód pasija. Ahham...
2021. jan. 29. 12:56
 7/36 anonim válasza:
16%

Miért tenné fel valaki kamuból ilyen kérdést? Ez tök hihető, nincs ezzel semmi baj!

Hogy a kérdésre is válaszoljak: a testvéred pasija bizonyára kicsit figyelmetlen, ezért történhetnek meg ilyen dolgok.😂

2021. jan. 29. 12:57
 8/36 A kérdező kommentje:
Mind a ketten kiengedve szoktuk hordani a hajunkat, de neki rövidebb, én meg magasabb vagyok, a melegítőnk meg épp ugyan olyan volt, de amúgy különbüzően öltözünk.
2021. jan. 29. 12:58
 9/36 anonim ***** válasza:
86%

1-es vagyok

Kiragadtál valamit, ami nem a lényeg!

Mi a francért bonyolítaná valaki az életét, egy pont ugyanolyannal, mint amilyen van neki?...ez lett volna a lényeg!

A "családon belült" csak azért írtam, mert ott hamarabb kiderülnek a dolgok - még nem ikrek esetén is - mintha egy tök ismeretlennel próbálkozik 2 megyével arrébb.

Egyébként szerintem is egy ócska kamu.

2021. jan. 29. 13:01
 10/36 anonim ***** válasza:
99%
Azért elég nehéz olyan helyzetet elképzelni, amikor valaki meg akar csókolni, te meg ezt annyira későn veszed észre, hogy nem is tiltakozol.
2021. jan. 29. 13:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!