Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Efelett szemethunynátok, vagy...

Efelett szemethunynátok, vagy zavarna?

Figyelt kérdés
A "húgommal" ikertestvérek vagyunk, egypetéjüek. A pasija a héten másodjára csókolt meg elvileg véletlenül. Éredekes hogy az én barátommal nem történt még ilyen mert meg tud különböztetni minket. A helyemben mit csinálnátok? Számomra elég kellemetlen, ez a hátránya az ikerségnek. 21N

2021. jan. 29. 12:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%

Eddig 3 variációt írtál le:

1. "A pasija a héten másodjára csókolt meg"

2. "tiltakoztam, tehát konkrétan nem smároltunk"

3. "odajött meg akart csókolni, én eltoltam"

Eléggé hazudós vagy!

A végén majd azt hazudod, hogy meg akart erőszakolni.

2021. jan. 29. 16:49
 32/36 anonim ***** válasza:
86%

EGyre gyengébbek ezek az estimese trollok...

Már arra se ügyelnek, hgoy konzekvensen hazudjanak. :-D

2021. jan. 29. 16:50
 33/36 anonim ***** válasza:
85%

A tesód pasijára masztizol??!

21 évesen is már eléggé beteges vagy.

Mi lesz később??!

2021. jan. 29. 16:50
 34/36 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer előfordult oké, erre te 2x-ra is felveszed a testvéreddel egyidőben ugyanazt a melegítőt ami a félreértést okozta???? Aha, tuti nem élvezed és provokálod ki szándékosan.
2021. jan. 29. 22:58
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már szegényt, biztos megcsúszott, és ahogy előreesett, pont a csávó száján találta el a szájával. 🤣🤣

Vagy volt ott egy harmadik, a kérdező nem akarta, hogy a csávó megcsókolja, ezért közéjük ugrott, és megtörtént. Rajesh-Howard 2.0. 🤣🤣

Komolyra fordítva a szót, kérdező, max. úgy lehet véletlen, ahogy az előbb írtam.

2021. jan. 30. 12:40
 36/36 anonim ***** válasza:
63%

TE mit csinálsz ilyenkor?

Mert én mielőtt megcsókolna tuti ráordítanék, hogy mi a francot akar? Vagy simán ellökném magamtól, de nem "csak állok és csókolj", főleg, hogy kedvesem is van.

2021. jan. 30. 17:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!