Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgomnak hogy lehet vőlegény...

A húgomnak hogy lehet vőlegénye ennyi idősen?

Figyelt kérdés
A húgom csak 26 éves és megkérték a kezét, én 29 vagyok és még barátnőm sem volt soha. Engem nem szeretnek a csajok, sokaknak az a baja hogy szűz vagyok, másoknak velem van bajuk. De a húgom mit csinál hogy neki már vőlegénye is van??? Bár biztos vagyok benne hogy csalja a húgom...

2021. jan. 18. 12:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
88%

,,De a húgom mit csinál hogy neki már vőlegénye is van??? "

,,De neki könnyű úgy hogy felköltözött Budapestre és irodában dolgozik. Meg ment egyetemre... így azért könnyebb pasit fogni..."

Mi a kérdés? És azt mire alapozod, hogy megcsalja? Ha ilyen megkeseredett, irígy, áskálódó, sz@rkavaró vagy, szűzen is fogsz meghalni. Már elnézést.

2021. jan. 18. 18:34
 32/42 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem volt barátnőm soha, de azért a magammal való elfogultságom ellenére is belátom, hogy nem ez az átlag... :)

Nagyim az én koromban már kisgyermekes anyuka volt. Nagyapám meg apuka, mert egyidős volt nagymamámmal.

Édesanyám 27 évesen szült engem.

Végülis ez az élet rendje. Az, hogy te, vagy én lúzerek vagyunk, attól még a húgod a normális. Biológiailag, meg szociálisan is.

20F

2021. jan. 18. 19:24
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
34-es, 20 éves vagy az Isten szerelmére... úgy beszélsz, mintha már minimum 30 lennél...
2021. jan. 18. 19:39
 34/42 anonim ***** válasza:
91%
#34 kapaszkodj meg: attól senki nem lesz lúzer, mert szingli. Az irigységtől annál inkább.
2021. jan. 18. 20:20
 35/42 anonim ***** válasza:
90%
Az én nővéremet már 23 évesen eljegyezték, tinikorától együtt van a barátjával (most már a férje). Ha én lennék az idősebb, nekem is nyafogni kéne?
2021. jan. 18. 20:29
 36/42 anonim ***** válasza:
89%

#35,36

Áh, nem ismertek ti engem, és igen, néha sárgulok az irigységtől. De egyre inkább csak néha, mert segítséget kértem pszichológustól, illetve elkezdett beindulni az életem. :)

Csak egy kedves lányt jó lenne találni már. :) xD

2021. jan. 18. 20:42
 37/42 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem mi furcsa ezen neked

Megtalálta a párját

A nővérem és én is mind ketten 24 évesen mentünk férjhez

Én most várom az első babámat

Neki már kettő van

Ő 27 én 24 vagyok

Én örültem a boldogságának és ő is az enyémnek

Neked is ezt kellene tenned

Legyél mellette

Támogasd

És ismerkedj te is :)

2021. jan. 18. 20:43
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Vagy inkább csak pontozz le mindenkit irigységből, vagy mittomén... :D
2021. jan. 18. 21:17
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
#38 pedig semmi okod irigykedni, főleg ha láthatod te is, hogy szingli is be tud indulni az életed. 20 évesen még egyáltalán nem vagy lekésve semmiről.
2021. jan. 18. 22:27
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk úgy lehet, hogy a húgod jobb személyiség mint te, nem azon kesereg, hogy még mindig nem tudott felmutatni egy normális kapcsolatot, hanem éli az életét. Gondolom ki is néz valahogy, kedves, aranyos, okos lány, ezekkel a kompetenciákkal vidéken se nehéz pasit fogni (mondjuk ha normálisat akár az ember, akkor nehezebb a dolga).

Belőled meg az irigység szól.

2021. jan. 19. 07:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!