A húgomnak hogy lehet vőlegénye ennyi idősen?
,,De a húgom mit csinál hogy neki már vőlegénye is van??? "
,,De neki könnyű úgy hogy felköltözött Budapestre és irodában dolgozik. Meg ment egyetemre... így azért könnyebb pasit fogni..."
Mi a kérdés? És azt mire alapozod, hogy megcsalja? Ha ilyen megkeseredett, irígy, áskálódó, sz@rkavaró vagy, szűzen is fogsz meghalni. Már elnézést.
Nekem sem volt barátnőm soha, de azért a magammal való elfogultságom ellenére is belátom, hogy nem ez az átlag... :)
Nagyim az én koromban már kisgyermekes anyuka volt. Nagyapám meg apuka, mert egyidős volt nagymamámmal.
Édesanyám 27 évesen szült engem.
Végülis ez az élet rendje. Az, hogy te, vagy én lúzerek vagyunk, attól még a húgod a normális. Biológiailag, meg szociálisan is.
20F
#35,36
Áh, nem ismertek ti engem, és igen, néha sárgulok az irigységtől. De egyre inkább csak néha, mert segítséget kértem pszichológustól, illetve elkezdett beindulni az életem. :)
Csak egy kedves lányt jó lenne találni már. :) xD
Nem értem mi furcsa ezen neked
Megtalálta a párját
A nővérem és én is mind ketten 24 évesen mentünk férjhez
Én most várom az első babámat
Neki már kettő van
Ő 27 én 24 vagyok
Én örültem a boldogságának és ő is az enyémnek
Neked is ezt kellene tenned
Legyél mellette
Támogasd
És ismerkedj te is :)
Mondjuk úgy lehet, hogy a húgod jobb személyiség mint te, nem azon kesereg, hogy még mindig nem tudott felmutatni egy normális kapcsolatot, hanem éli az életét. Gondolom ki is néz valahogy, kedves, aranyos, okos lány, ezekkel a kompetenciákkal vidéken se nehéz pasit fogni (mondjuk ha normálisat akár az ember, akkor nehezebb a dolga).
Belőled meg az irigység szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!