Vőlegényem családja. Fussak utánuk bizonyítsak újra? Én próbálkozak erőltesem v ne?
Annó a leendő sogornőm megbántott és a problémáját nem velem beszélte meg hanem a vőlegényemmel és inen keztem el rá haragudni.
Anya : nincs meg az anyai szeretett a fiával már fiát se engem kérdezet meg soha h hogy vagyunk miujsag. Ritka az a pillanat amikor megkerdezni h miujsag. De én ennek ellenére is kedvelem ő is engem úgy érzem. A jelenlegi párja nem engedi neki h beszélgessünk és h az esküvő szervezésében segítsen pl. Ha fiával beszélgetnek épp (1-2x) akkor azt gondolja a párja h ki beszélik őt. Ezért nem beszélhet az anya a fiával és úgy ugrál ahogy azt a párja akarja. Sogornőmmel ha meg kérdeztük h miujsag hogy vannak mindig egy oldalú volt válasz.
MIT akarsz egyáltalán kérdezni?
Amit írtál, annak se fül, es farka, teljesen értelmetlen zagyvaság, és mivel az sem derül ki, mit akarsz, ezért nem lehet válaszolni sem rá.
Mellesleg a fogalmazás a fejben történik, nem a kijelzön, a hiba nem a telefon, hanem az, hogy nem vagy képes rendesen magyarul fogalmazni.
(De veszekedni tudsz, ahogy az elözönek válaszoltál, ahelyett, hogy leírnád értelmesen, amit akarsz)
Nagyon okosak vagytok.🤭
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!