Hogyan mondjam meg anyának az egyetemet? Hogyan bizonyítsak?
Hát, ebből valóban kevés az esély, hogy karriert építs, de még mindig ezerszer jobb, mint a 25milliomodik turizmusos... És valóban, akit erre felvesznek, az valamit nagyon tud, büszke lehetsz magadra, ha sikerül.
Amúgy lassan adagold és mutasd meg, hogy te ehhez tényleg "értesz", ez az álmod. Indokolhatod azzal is, hogy orvosira úgyse vennének fel, más diplomának meg sajna már nem sok értelme van manapság, akkor legalább hadd csináld azt, amit szeretnél és életed vágya.
Sok sikert! :)
" orvosira úgyse vennének fel, más diplomának meg sajna már nem sok értelme van manapság"
Szerintem ez elég hülye indok, bocs de én ezen csak felhúznám magam.
Igen mert nem tanultál eleget azért nem vennének fel. Miért ne lenne értelme informatikusnak vagy bármi másnak tanulni?
Én rengeteg színészt ismerek, a legtöbbjük jól keres, "befutott" (nem celeb, mert színházi színészekről van szó, de a szakmában elismertek és népszerűek).
Amit én látok: rengeteg munka, kitartás, sok sikertelen felvételi (a legjobbaknak is!), és nagyon-nagyon széles érdeklődési kör: mindegyik énekel, táncol, szaval, zenél, zenét szerez... Viszont gyönyörű pálya, igazi hivatás, és nagyon szeretik!
Ha tényleg ez az álmod, dolgozz érte, és ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!