Vőlegényem családja. Fussak utánuk bizonyítsak újra? Én próbálkozak erőltesem v ne?
Annó a leendő sogornőm megbántott és a problémáját nem velem beszélte meg hanem a vőlegényemmel és inen keztem el rá haragudni.
Anya : nincs meg az anyai szeretett a fiával már fiát se engem kérdezet meg soha h hogy vagyunk miujsag. Ritka az a pillanat amikor megkerdezni h miujsag. De én ennek ellenére is kedvelem ő is engem úgy érzem. A jelenlegi párja nem engedi neki h beszélgessünk és h az esküvő szervezésében segítsen pl. Ha fiával beszélgetnek épp (1-2x) akkor azt gondolja a párja h ki beszélik őt. Ezért nem beszélhet az anya a fiával és úgy ugrál ahogy azt a párja akarja. Sogornőmmel ha meg kérdeztük h miujsag hogy vannak mindig egy oldalú volt válasz.
Hány osztályod van?
Csak mert helyesen írni és fogalmazni egyáltalán nem tudsz!
Most a sógornőddel, az anyósoddal, a férjeddel vagy anyós új párjával van a probléma?
"már fiát se engem kérdezet meg soha h hogy vagyunk miujsag." Ez hogy kell érteni??
Tényleg nem lehet értelmezni.
Addig tiszta, hogy te haragszol a sógornődre.
De a többi katyvasz...kinek lesz esküvője?Ki nem beszélhet kivel?
Mi a probléma?
Amúgy itt mindenki reti hogy ezt nem tudja értelmezni? :D Oltogatni megy, de 2x neki futottam és sikeresen megoldottam a rejtvényt. :D Aztaaaa.
Szóval a lényeg hogy a sógornőjével is rosszban van, meg az anyukával. Utóbbiról azt gondolja annyira nem is szereti a saját fiát, mert soha nem próbálja meg keresni őket, vagy felajánlani a segítségét. De úgy érzi anyukával csak azért van rosszban mert anyós jelenlegi férje nem kedveli sem anyuka fiát, sem pedig magát a kérdezőt. A kérdés, próbálkozzon azért a jó kapcsolat megteremtésével, vagy nem? :D
Szemet szurt vmi.. :O egy mondat: A jelenlegi párja nem engedi neki h beszélgessünk és h az esküvő szervezésében segítsen pl. Ha fiával beszélgetnek épp (1-2x) akkor azt gondolja a párja h ki beszélik őt. Ezért nem beszélhet az anya a fiával és úgy ugrál ahogy azt a párja akarja.. :O
Mivel éltem így h a pasi még barátnőmmel testvéremmel se engedett egyedül beszélni n h elszóljam magam v tudjak segítséget kérni... Lehet h az a pasas veri a párod anyját.. :O
A vőlegényeddel foglalkozz, ne a családjával!
Nem lóg senkinek se a nyakán, szóval bőven lehet félvállról venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!