A húgomnak hogy lehet vőlegénye ennyi idősen?
Figyelt kérdés
A húgom csak 26 éves és megkérték a kezét, én 29 vagyok és még barátnőm sem volt soha. Engem nem szeretnek a csajok, sokaknak az a baja hogy szűz vagyok, másoknak velem van bajuk. De a húgom mit csinál hogy neki már vőlegénye is van??? Bár biztos vagyok benne hogy csalja a húgom...2021. jan. 18. 12:57
21/42 anonim válasza:
26 évesen már bőven benne van a korban...az hogy te 29 évesen nem találtál senkit, az nem a ő hibája..ne légy irigy!
22/42 anonim válasza:
Húha, én tök megértem, miért nem kellesz a kutyának sem ;)
23/42 anonim válasza:
Ne hasonlítgasd magad más emberekhez.
25/42 anonim válasza:
Lehet, hogy én értem félre, de a Kérdező nem férfi???
Ennek alapján:
"...én 29 vagyok és még barátnőm sem volt soha. Engem nem szeretnek a csajok, sokaknak az a baja hogy szűz vagyok, másoknak velem van bajuk."
26/42 A kérdező kommentje:
De férfi vagyok, miért?
2021. jan. 18. 14:48
27/42 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Korábban azért fantáziadúsabbak voltak a trollok, ez most olyan unalmas így...
28/42 anonim válasza:
Kérdező!
Te nem olvasod a válaszokat?
Többen úgy írtak itt, mintha nő lennél.
29/42 A kérdező kommentje:
29, ezt nem én írtam, és nem vagyok troll...
30, de láttam, de valószínűleg nem esett nekik le...
2021. jan. 18. 15:01
30/42 anonim válasza:
Csak irigy vagy kérdező, ennyi. Ha te is jobban csipkednéd magad, te is találnál párt magad mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!