Elmondjam a nővéremnek, hogy a vőlegénye teljesen rám mászott? Vagy mit tegyek?
Nagyon jó a kapcsolatunk, az egyik legjobb barátnőm (én 18 éves vagyok, ő 22).
A vőlegényével is jóban vagyok, együtt vannak 7 éve, jövő májusban lesz az esküvőjük. Sosem kezdett még ki velem, pedig buliztunk már együtt sokszor, jön velünk mindig nyaralni, síelni, szóval nem olyan ember, akit félévente egyszer látok és kész.
Tegnap találkoztunk egy szórakozóhelyen, már akkor elég jól érezte magát, meghívott a barátnőimmel együtt vagy 4 körre, táncoltunk, utána kiment velem cigizni. Már ott fura volt, mert folyton ölelgetett, úgy mutatott be a barátainak, hogy "a legszebb lány vagyok, akit valaha ismert". Utána én visszamentem a barátaimhoz, velük voltam sokáig, majd megtalált, hogy ők elmennek valami privát buliba és hogy menjek velük, mert hogy ott van a húga is és találkozni akar velem (nyáron találkoztunk utoljára, Párizsban él és tényleg hiányzott már). Mondtam, hogy annyira nincs kedvem, de győzködött, hogyha nem tetszik az a buli, visszahozat. Szóval mentem velük, és már a taxiban rátette a kezét a combomra, meg folyamatosan flörtölt velem.
Aztán a buliban alig bírtam leállítani, már majdnem megcsókolt, konkrétan én toltam arrébb, hogy ez inkább nem kellene...
Szerintem ez azért annyira nem egyértelmű. Tuti, hogy rád fognak majd haragudni. Sajnos általában így szokott lenni.
Talán először inkább beszélj a szüleiddel és együtt mondjátok el a testvérednek. Azt talán komolyabban veszi, mintha te mondanád.
És szerintem is fontos, hogy a barátaid mit mondanak. Mert a srác is mondhatja, hogy te voltál piás, te mentél mindig utána, ő csak barátságos akart lenni. De ha a barátaid is látták, hogy hogyan viselkedik, akkor már nem kenheti rád az egészet.
Mondjuk, ha én látom, hogy egy pasi így viselkedik velem, akkor nem fogadok el tőle x kör piát, nem táncolok vele, nem megyek ki vele még cigizni is, nem hagyom, hogy ölelgessen, és nem megyek el még vele egy másik buliba is. Szóval azért te is elég sokáig húztad. Nem állítottad le. Ezt biztosan fel is fogja majd használni ellened, ha elmondod a nővérednek. Szóval vigyázz, nehogy még rád kenje az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!