Nővéremnek patkánya lesz, elmondjam a szüleimnek? (bővebben lent)
Van egy nővérem, aki mostanában eléggé problémás...pl, iszik, cigizik, nem jár haza...
Most mesélte nekem hogy lesz neki,és a barátjának egy-egy patkánya, és ne mondjam el senkinek.
Én meg igen, tudnám tartani a számat, de nem tudom helyes-e... már volt probléma, hogy valamelyikünk haza hozott egy kisállatot, és lelettünk cseszve, hogy ezt miért. (utólag átlátva a helyzetet, igen marhaság volt,megbeszélés nélkül.)
Kb. most ugyanez a helyzet, de mivel alig van itthon, és azt mondta, hogy a táskájában, meg egyéb helyeken lesz az állat,és hogy szüleink észre se fogják venni,így nem tudom mit tegyek...
Elmondhatnám a nagyobbik nővéremnek, aki lehet nem továbbítaná, de megígertem nem mondom el senkinek...
csak félek, ha kiderül, én leszek az, "aki miért nem szólt"
13/L
Most neked a patkánnyal van bajod, van a háziállattal általánosságban?
"megígertem nem mondom el senkinek... "
Mi a kérdés??? Segget csinálsz a szádból? Többet a tesód semmit nem fog elmondani, meg lehet, hogy a nagyobbik nővéred sem, hisz kiderül, hogy "árulkodós" vagy.
Vigyázz az ilyenekkel!
Nem drogos, nem k..va, nem terrorista, csak egy állatot akar.
Az állatnak állandó lakhely kell, nem tudom hány éves tesód, de biztos gyerek még ha azt gondolja táskában elvan egy állat, a rágcsálók fél órán belül kirágják magukat egy táskából, szóval ha nem kéne egy állatot ilyennel kínozni.
Mondd csak el otthon hogy mi a helyzet, ha már meg van az állat akkor pedig fogadjátok el otthon, és szeressétek.
A legtöbb szülőnek addig idegen az ilyesmi míg nem látja a mindennapokban, de szólni is kell nekik.
Kislány...
Tartsd a szád, és amikor borul a bili is tartsd ugyanúgy. Szóval Te nem tudtál semmiről.
Táskájában dugdossa? Aha, ahogy azt Móricka elképzeli!
Világosítsd föl idióta nővéredet, hogy egy patkány üríteni is szokott. Sz@rni és pisilni. Ha a táskájában lesz, akkor oda... Ha a szobában szaladgál, akkor a padlóra, ágyra, székre, ahol épp a szükség éri.
Talán ettől jobb belátásra tér, és nem is hozza haza a patkányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!