Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 15 évesen mit adhatnék a...

15 évesen mit adhatnék a szüleimnek és a nővéremnek?

Figyelt kérdés
Kb. ennyi évesen mit szoktatok adni? Vagy akár szülő is írhat, hogy ő mit szokott kapni, vagy milyen ajándékot fogad szívesen.
2012. dec. 21. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzed, akkor készíts nekik valamit papírból, meg a rendelkezésre álló eszközeidből. Nagyon jó dolgokat lehet csinálni, csak néhány példa: [link] , [link]

Ha van pénzed, de nem sok, akkor vegyél:

- a Vörösmarty téri vásárban vagy az újlakiban (biztos a többiben is lehet, de ezeknél láttam) szép mézeskalácsokat (100-150-200 forintért már lehet, persze határ a csillagos ég)

- szép gyertyákat, amiket akár fel is díszíthetsz magad is utána

- süss valami süteményt, vagy készíts sütés nélküli desszertet (nagyon finom a csíkos Albert keksz, kókuszgolyó, kókuszostekercs, kekszrolád, stb.)

- vegyél DVD-t nekik (akár 900-1000 Ft-ért is lehet jó filmeket kapni)

- vegyél kedvenc tusfürdőt, sampont, balzsamot, vagy hasonlót a DM-ben

- vegyél különlegesebb, finom csokit, kávét, teát, állíts össze csomagot, és díszítsd fel te magad.

Ha kicsit több pénzed is van, akkor:

- póló, pulóver, sapka, sál, kesztyű... (kinek mi kell)

- több, vagy drágább DVD is akár, esetleg Blu-ray, ha van lejátszótok

- saját fényképes ajándék (van, amit ott helyben rögtön elkészítenek)

- a vásárban lehet venni szép szappant, mézet, gyertyát (kézműves dolgok, ezért kicsit drágábbak, de szerintem ez is megúszható 1000 forint körül akár)

- erre már sajnos nincs idő, de a jövőre nézve két ötlet: chocome.hu (te készíthetsz csokit), gaffi.hu (saját fényképes csoki), cewe (fotókönyv, tavaly mindenkinek ezt adtam, nagy sikere volt).

2012. dec. 21. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!