Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tudom, hogy még nagyon korai...

Tudom, hogy még nagyon korai de mit adjak karácsonra a szüleimnek, bátyámnak, és a növéremnek meg a barátjának?

Figyelt kérdés
A szüleim 40 évesek anyukám szeret a konyhába eltölteni az idejét,apukám nagyon szereti az autókat.A bátyám 17 éves szereti az autókat és parfümöket.A nővérem 17 éves szereti az ékszereket meg a francia nyelvet a barátja 18 éves és nagyon nem tudok róla semmit de szeretnék venni valamit neki.
2015. szept. 13. 19:53
 1/6 anonim válasza:
anyukadnak vehetnel valami szep mintas kotenyt, apukadnak valamit amin peldaul van egy auto.. lehet ez egy szep falikep pl. a batyadnak vehetnel parfumot, a noverednek karkotot vagy fulbevalot amit gondolod hogy illene a stilusahoz pl en kaptam eiffel tornyos karkotot mert szeretem a francia dolgokat, a baratjanak meg valami fiusat mondjuk egy nem olyan draga bort ha szokott fogyasztani:) ennyi jutott eszembe:)
2015. szept. 13. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Anyukádnak valamilyen konyhai eszközt, pl. sütőforma. Apukádnak az autóhoz valami, ezt megkérdezheted anyukádtól, hogy mi lehetne.

Bátyádnak parfüm. Nővérednek francia szótár, vagy szószedet, vagy pl. vannak idézetek idegennyelven. Az szerintem nagyon jó. Én is kaptam egyszer olyat.

A barátjáról meg kérdezd meg őt. De valami kis apróság elég neki, egy doboz csoki, vagy egy szép karácsonyi dísz.

2015. szept. 13. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Sosem korai :) [link]
2015. szept. 14. 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönóm szépen az ötleteket nagyon tetszenek mégegyszer köszi
2015. szept. 14. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem korai, én sokszor már nyáron megveszem, ha valamit látok, és úgy találom, jó lesz karácsonyra valakinek.

Kezdjük a nővéreddel, aki szereti a francia nyelvet: vehetsz neki egy olyan könyvet vagy verses könyvet, amiben ott van az eredeti francia nyelvű vers és mellette a magyar fordítás. Biztos találsz ilyet, ha nem pesti vagy, gyere fel Pestre és a Rákóczi úton lévő két nagy könyvesboltban (az Uránia mozival szemben) biztos tudnak segíteni. A barátjának szintén vehetsz egy könyvet: Márai Sándor: Füveskönyvét ajánlom, amiben csupa hasznos gondolatok vannak, "időtálló", bárki, bármikor előveheti, ha fejlődni akar. - A bátyádnak vegyél egy könyvet az autókról, esetleg egy képes albumot a régi autókról. - Anyukádnak szakácskönyvet és mellé valamilyen hasznosabb könyvet is, ebben is segíthet az eladó; apukádnak pedig, aki szintén szereti az autókat - hát, neki talán ne könyvet vegyél, hanem valamilyen, autókban használható tárgyat, valahogy puhatold ki, mire lenne szüksége.

2015. okt. 19. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Zokni, gatya, sál meg sapka, vagy pulcsi
2016. ápr. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!